GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'incivisme i els residus de tota mena s'apoderen de diversos punts verds de Cambrils

Alguns ciutadans han denunciat els fets amb imatges a les xarxes socials
Imatge dels residus acumulats a diverses zones verdes de Cambrils | Facebook / Cambrils en Positiu (Ce+)

 

 

Diversos veïns de Cambrils, al Baix Camp, han denunciat durant aquest cap de setmana la brossa i els residus acumulats en diversos espais verds i les actituds incíviques que pateix el municipi.

 

Si divendres, 5 d’abril, TarragonaDigital es feia ressò de l’estat dels carrers i de diferents contenidors del centre de la ciutat de Tarragona, Cambrils viu també una situació similar, amb el continu abocament il·legal d’objectes, runa i residus de tota mena a la via pública.

 

 

 

La zona de Nou Cambrils, un dels punts afectats

A les xarxes socials, diversos ciutadans han alertat de l’estat d’alguns espais verds de la ciutat, com ara la zona de Nou Cambrils o els voltants de la pista d’atletisme i el camp de tir amb arc cambrilenc, àrees situades a tocar de la riera d’Alforja, entre el parc del Pinaret i l’autovia A-7.

 

Els veïns denuncien l'incivisme i la presència de residus a l'àrea de Nou Cambrils | Facebook / Cambrils en Positiu (Ce+)

 

Runa i elements de tota mena, abocats il·legalment a Cambrils | Facebook / Cambrils en Positiu (Ce+)

 

Més brossa, acumulada en punts verds del terme municipal cambrilenc | Facebook / Cambrils en Positiu (Ce+)

 

La brossa col·lapsa els contenidors de Tarragona

Diversos contenidors de la ciutat de Tarragona estan col·lapsats i la brossa s'acumula al carrer. Evidentment, aquesta situació ha aixecat també polseguera entre els veïns, que denuncien una situació certament desagradable. Mobles vells, matalassos i objectes de tota mena s'acumulen a diversos punts, com ara l'emblemàtica Rambla Nova, el carrer d'Ernest Lluch o el carrer de Cristòfor Colom. El contracte de neteja costa, a l'Ajuntament de Tarragona, 19,5 milions d'euros cada any.

 

Diversos contenidors de Tarragona estan col·lapsats i la brossa s'acumula als carrers. | @JoanBoronat

 

 

Més informació: