GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Inés Arrimadas, protagonista de l'acte central de Ciutadans a Salou durant la campanya electoral

El míting comptarà amb la intervenció de l'alcaldable taronja per Salou, Pere Lluís Huguet, així com el cap de llista tarragoní a les generals, Sergio del Campo
Imatge d'arxiu d'Inés Arrimadas. | CEDIDA

 

La campanya electoral de les eleccions generals del pròxim 28 d'abril ja està en marxa i això significa la visita de líders polítics molt mediàtics als diferents municipis del territori. Aquest dijous, 18 d'abril, la número u de Ciutadans per Barcelona, Inés Arrimadas, serà la protagonista del míting que els taronges durant a terme a Salou.

 

 

L'acte, que està previst per a les set de la tarda al Teatre Auditori de Salou, comptarà també amb les intervencions de Sergio del Campo, el cap de llista per la província de Tarragona, i Pere Lluís Huguet, alcaldable taronja salouenc. Huguet ha valorat aquesta trobada com «l'acte central de la campanya per les generals. Ciutadans aposta fort per Salou».

 

Eleccions generals i eleccions municipals

Aquests primers dies de campanya permeten observar que l'únic partit que està aprofitant, amb l'excepció puntual de Junts per Catalunya i la presentació de la seva llista electoral, les dues campanyes electorals, generals i municipals, seguides és Ciutadans.

 

Aquest dissabte 13 d'abril, Sergio del Campo, acompanyat dels 32 alcaldables de la formació tant al Camp de Tarragona com a Terres de l'Ebre, ha dut a terme un acte de campanya a l'Antiga Audiència de Tarragona.

 

Del Campo ha aprofitat per llançar un missatge que ha reiterat mantes vegades al llarg d'aquesta campanya que tot just ha arrancat: «Avui celebrem tres coses: que farem fora Sánchez de la Moncloa, que liderarem un govern amb Albert Rivera que miri per tots els catalans i que Ciutadans continua creixent a Tarragona».  

 

El líder dels taronges a les llistes per les generals, Sergio del Campo, està apostant, en aquests primers dies de campanya per actes de petits formats que han batejat, des de la formació, com a «cafè ciutadà». Aquest dilluns 15 en té previst un a Reus, al matí, i un altre a Torredembarra a la tarda. 

 

 

 

També et pot interessar: