Salou inicia l'1 d'octubre l'horari d'hivern als aparcaments de zona blava

Fins al 31 de maig de 2020 només es pagarà per aparcar en sis carrers del centre | Demà també comença el termini per sol·licitar la targeta de residents
Aparcaments de zona blava al carrer Major de Salou. | Cedida

 

Aquest dimarts, 1 d’octubre, l’Ajuntament de Salou posarà en marxa el nou horari d’hivern d’aparcament a la zona blava; el qual redueix els aparcaments de pagament a sis carrers del centre. D'aquesta manera, les màquines de zona blava de tota la zona turística quedaran anul·lades i només romandran actives 227 places de la zona comercial d'hivern que es troben ubicades als carrers de Barcelona, Via Roma, Ciutat de Reus, Via Augusta, el primer tram del carrer de Berenguer de Palou, i el carrer d'Scala Dei. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Pel que fa a l’horari de vigència de l’estacionament regulat en aquests carrers, estarà en funcionament de dilluns a divendres, en horari de les 9.30h a les 14h; i de les 17h a les 20h. A més, per quart any consecutiu durant els caps de setmana es manté únicament el pagament obligatori del tiquet d’aparcament els dissabtes al matí, en horari de 9.30 a 14 hores. Així doncs, s’anul·la el pagament regulat els dissabtes a la tarda i els diumenges durant tot el dia. En aquesta nova temporada d’hivern que s’enceta demà i que estarà vigent fins al 31 de maig –excepte el període de Setmana Santa–, obtenir un tiquet d’una hora tindrà un cost de 0,75€, per a la primera hora, i de 0,85€, per a la segona.

L'OAC obre el termini per sol·licitar o recarregar la targeta de resident

D'altra banda, a partir de l'1 d'octubre també es podrà sol·licitar a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà la targeta de pagament de zona blava per a residents, amb validesa fins al 30 de setembre de 2020. Els veïns i veïnes que tinguin l’impost de vehicles domiciliat en un dels carrers i números anteriorment esmentats, disposaran d’una targeta amb 200 hores d’estacionament gratuït que es pot bescanviar a través dels parquímetres del carrer. En canvi, aquelles persones que tinguin domiciliat l’impost en la resta de carrers del municipi, disposaran d’un abonament de 150 hores.

"❗CAMBRILS: Important augment en el rebut de les escombraries" "🔥 ATENCIÓ: 2 ferits per un incendi en un restaurant de Cambrils"