GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S'inicien les obres d'urbanització del carrer Camí de la Creu de Cambrils

L'obra contempla la construcció d'una calçada i d'una vorera entre el carrer Pere Moretó i l'avinguda Nova Augusta, té un cost d'uns 64.000 euros
L'Ajuntament de Cambrils ha iniciat els treballs d'urbanització del carrer Camí de la Creu, les obres contemplen la construcció d'una calçada i d'una vorera | Cedida
 

El Departament de Serveis, Medi Ambient i Obra Pública de l'Ajuntament de Cambrils han iniciat les obres d'urbanització parcial de tram de 70 metres que encara quedaven pendents al carrer Camí de la Creu. Aquest projecte contempla la construcció de la calçada i d'una vorera de quatre metres del tram comprès entre el carrer Pere Moretó i l'avinguda Nova Augusta. A més, també es pintaran dos passos de vianants, un tocant a la rotonda de l'avinguda Nova Augusta i l'altre tocant a la cruïlla del carrer Pere Moretó. 

 

Els treballs tenen un cost d'uns 64.000 euros i tindran una durada de dos mesos

Els treballs d'urbanització també contemplen la col·locació de la senyalització vertical i la instal·lació de la xarxa d'enllumenat i de la xarxa de pluvials i es desplaçaran les columnes de formigó i fusta de la línia aèria de baixa tensió. L'obra, que ha començat a principis de juny, té un cost total de 64.570 euros i el termini d'execució és de dos mesos. L'actuació es realitza en previsió de la futura urbanització del Pla de Millora Urbana 1 (PMU-1).

 

Tal com marca el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), l'altra meitat del carrer quedarà afectada per aquest Pla i anirà a càrrec del promotor que urbanitzarà la zona. Aquest tram de calçada, ara asfaltat provisionalment, passarà a tenir dos carrils i una línia d'aparcament a la banda del PMU-1. 

 

També et pot interessar: