La iniciativa solidària Pedals Non Stop de Cambrils ja supera les inscripcions de l'any passat

A un mes de l'activitat, només queden 150 entrades disponibles per pedalejar contra el càncer infantil
La iniciativa solidària Pedals Non Stop de Cambrils ja supera les inscripcions de l'any passat | Pedals Non Stop

 

La setena edició de la Pedals Non Stop de Cambrils, que se celebrarà el pròxim 31 d'agost, superarà amb escreix la participació de la seva edició anterior, ja que a un mes de l'activitat solidària, l'organització ja ha venut 350 inscripcions, la mateixa xifra de participació amb què va comptar la Pedals Non Stop 2018.

 

Partint de l'èxit assegurat, la iniciativa solidària per la lluita contra el càncer infantil encara compta amb 150 entrades disponibles que es poden adquirir a través de la plana web dels organitzadors.

 

 

Esport amb incentiu solidari

D'aquesta manera, la Pedals Non Stop de Cambrils tindrà lloc el 31 d'agost, de cinc de la tarda a nou del vespre, amb vint instructors que dirigiran les sessions des de l'escenari. A més de poder pedalejar contra el càncer, les entrades inclouran la samarreta oficial de la Pedals Non Stop 2019, així com una motxilla 'welcome pack' d’avituallament, amb fruita, aigua, begudes isotòniques i barretes energètiques.

 

Tot plegat amb l'objectiu solidari d'ajudar econòmicament a l'Hospital Sant Joan de Déu en la seva investigació contra el càncer infantil; una aposta per la qual l'organització convida a tothom que pugui a fer una donació encara que no participi en la jornada esportiva. Qualsevol aportació «per petita que sigui» aportarà un granet de sorra per ajudar als nens vulnerables davant aquestes malalties.

 

En el mateix sentit, el creador i màxim responsable de la Pedals Non Stop de Cambrils, ha fet una crida a les empreses i entitats cambrilenques a sumar-s'hi i convertir-se en patrocinadors oficials del certamen.

 

Pedals Non Stop, la Cursa solidària amb el càncer a Cambrils | Isma Llanes