GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els nous propietaris del Càmping La Unión de Salou el convertiran en un ressort de luxe

El grup Alannia Resorts hi invertirà 12 milions d'euros amb la intenció d'obrir portes l'estiu del 2021
El grup Alannia invertirà 12 milions d'euros per convertir l'antic càmping La Unión de Salou en un ressort de luxe. | Cedida

 

Ja hi ha projecte per a l'antic Càmping La Unión de Salou. Un mes després d'enderrocar les antigues instal·lacions de l'històric establiment del carrer de Pompeu Fabra, i després de molt de secretisme sobre el futur d'aquest espai, els nous propietaris han anunciat una inversió milionària per construir-hi un ressort de luxe.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Una inversió de 12 milions d'euros amb la previsió d'obrir portes el primer semestre del 2021

Es tracta de la cadena Alannia Resorts, marca que pertany a l'empresa alacantina Grupo Marjal i que ja compta amb un altre establiment al territori, el Càmping Els Prats de Miami Platja. Ara, el grup ampliarà la seva cadena a la Costa Daurada amb un nou establiment tipus ressort que tindrà 360 places i que suposarà una inversió de 12 milions d'euros.

 

Segons ha informat Alannia Resorts a través d'un comunicat, el nou complex vacacional que construirà a Salou seguirà els estàndards de la màxima qualitat amb l'objectiu de posicionar-se com un dels millors d'Europa. Per al seu funcionament, preveu contractar un centenar de treballadors. Tot i que encara no han començat les obres, la companyia ja ha presentat tota la documentació a l'Ajuntament de Salou i està a l'espera de rebre la corresponent llicència d'obres. L'horitzó amb el qual treballa és poder obrir portes el primer semestre del 2021.

 

Unes instal·lacions amb més de 25.000 metres quadrats de terreny

El ressort que aixecaran en el solar de l'antic Càmping La Unión serà el quart de la cadena en el litoral mediterrani. Aquest nou establiment seguirà el model dels altres càmpings d'Alannia, amb grans espais lliures i un model de construccions en horitzontal, gràcies als més de 25.000 metres quadrats de terreny. Així mateix, el ressort s'adreçarà especialment a un públic familiar i comptarà amb serveis complementaris en matèria d'animació, restauració, pràctica esportiva, wellnes, spa i parc aquàtic per als clients.