Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp

Jordi Alemany, nou regidor del PSC a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, substiuïnt Enrique López

El fins ara regidor d'Hisenda i Manteniment d’Espais i Equipaments ha anunciat que deixa el càrrec per dedicar més temps a la seva família

Canvis al govern de Mont-roig del Camp. El fins ara regidor d'Hisenda i Manteniment d’Espais i Equipaments, Enrique López, va anunciar aquest dijous, 25 de març, que deixava el seu càrrec per motius personals.  A partir d'ara, doncs, el substituirà al mateix càrrec Jordi Alemany, número 9 a la llista del PSC Mont-roig Miami. 

Enrique López ha emès un comunicat on explica que «ha estat una decisió molt difícil, però crec que és el millor per a la meva família, per a mi i per Mont-roig Miami». En aquest sentit, ha explicat que els darrers 6 anys s’ha dedicat a la política i a la seva feina, restant temps a la seva família i, precisament, referint-se a la seva família, ha dit que «sento que m'estic perdent alguna cosa realment important, el més important».

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

De la mateixa manera, el fins ara regidor ha agraït el tracte rebut durant els darrers anys i ha afirmat que s'ha sentit molt «estimat i valorat». També ha adreçat unes paraules a l’equip de govern, destacant la capacitat de treball, dedicació i passió; i ha enviat un missatge de suport i bons desitjos al seu successor, Jordi Alemany. La renúncia del regidor Enrique López es farà efectiva en el pròxim ple ordinari del mes d'abril.

El regidor sortint, Enrique López, a l'esquerra, i el regidor entrant, Jordi Alemany, a la dreta
El regidor sortint, Enrique López, a l'esquerra, i el regidor entrant, Jordi Alemany, a la dreta | Ajuntament de Mont-roig del Camp

«Vull millorar el municipi i la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes»

Així doncs, Alemany assumirà a les mateixes funcions que tenia López, amb les mateixes àrees i responsabilitats. Actualment, Alemany és gerent de restaurants, cafeteries i àrees de servei d’una multinacional del sector de l’hostaleria i serveis, empresa on va començar a treballar l’any 1999. La seva formació i experiència professional està vinculada en la gestió de recursos humans, restaurants, prevenció de riscos laborals i qualitat.

Alemany va néixer a Amposta i va passar la seva joventut a un poble de la província de Saragossa. L’any 2005, va venir a viure, juntament amb la seva esposa, a Miami Platja, poble on han nascut els seus dos fills.

En les seves primeres declaracions, Jordi Alemany he dit que entra a formar part del govern municipal amb «la intenció de millorar el municipi i la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes». Respecte el seu predecessor, ha dit que «tinc un gran repte al davant, ja que serà molt difícil estar a l'altura de l'excel·lent treball que ha realitzat l'amic Enrique durant aquests anys, però per falta de ganes i dedicació, us garanteixo que no serà».