GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Organitzen una jornada de neteja a les platges de Cambrils malmeses pel temporal

L'acció, impulsada pel Servei d’Atenció Diürna de Cambrils, tindrà lloc aquest dissabte 8 de febrer

Aquest dissabte, 8 de febrer, tindrà lloc una jornada de voluntariat per netejar les platges de Cambrils malmeses fa dues setmanes pel pas del temporal Glòria. La iniciativa està organitzada per la coordinació i direcció del Servei d’Atenció Diürna de Cambrils (SADI), però està oberta al conjunt de la ciutadania. L'horari previst és de 10 a 12 hores.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L’acció mediambiental participativa tindrà com a punt de partida la desembocadura del barranc de la Mare de Déu del Camí, una de les zones que va patir més destrosses pels aiguats. La finalitat és realitzar la neteja amb la col·laboració dels nens i nenes que assisteixen a aquest servei de suport assistencial i formatiu, però la iniciativa també està oberta als seus familiars i a tota la ciutadania que s’hi vulgui afegir.

 

 

A més, per tal de garantir el bon funcionament de la neteja de les platges, l’Entitat Pública Empresarial Local Ingesol facilitarà bosses i guants, i personal operari de suport durant tota la jornada.