ALERTA

Diversos positius per coronavirus a la residència de gent gran de Vila-seca

Les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja arrenquen amb la diada popular

Podreu gaudir de diverses degustacions de pop del 2 al 16 de juny
Establiments participants a les XII Jornades Gastronòmiques del Pop | Cedida

Aquest diumenge, 2 de juny, es donarà el tret de sortida a la 12a edició de les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja. Enguany seran vuit els restaurants que participaran en una edició carregada de qualitat i de tradició mediterrània. Així doncs, del 2 al 16 de juny podreu gaudir de les diverses propostes arreu dels establiments participants, els quals tenen una previsió de superar les 4.000 degustacions servides.

 

El Bosquet del Llastres tornarà a ser l'escenari principal de les jornades, a on els restaurants serviran les seves elaboracions a tots aquells que vulguin degustar-les. Així doncs, a partir de les 11.30 hores del matí podreu gaudir de dues degustacions per 3 euros, o pels que ho preferiu, vuit per 10 euros, sense la beguda inclosa en cap dels dos casos. Per tal d'ambientar la jornada, hi haurà música ambient que amenitzarà l'estada a tots els presents. 

 

Entre les novetats d'enguany, es destaca la mascota infantil Momi. Es tracta d'un pop que rondarà per les jornades per tal que els més petits puguin gaudir i divertir-se. A més, també s'oferirà un servei gratuït d'autobús entre Mont-roig i Miami-Platja perquè el desplaçament no sigui un problema i, així, es faciliti l'accés a tots els veïns i veïnes. 

 

Torna la 'Tapa Pop' a les Jornades Gastronòmiques del Pop

Els establiments participants en les Jornades Gastronòmiques del Pop oferiran a tots els assistents la possibilitat de gaudir de la 'Tapa Pop'. Es tracta d'un plat de pop servit en format de tapa, el qual juntament amb una beguda té un preu de tan sols 3 euros. Aquesta acció està pensada per aquells que vulguin degustar diverses tapes i elaboracions, de manera que els hi sigui possible passar pels diferents restaurants. 

 

El pop esdevé l'element protagonista durant unes setmanes en què tots els restaurants participants l'inclouen a les seves cartes. Cal destacar la seva relació amb el municipi, ja que s'hi troben grans quantitats als fons de la costa de Mont-roig i a les cales de Miami Platja. 

Més notícies de la categoria Costa Daurada