Malestar veïnal pels pícnics sense distància social que es fan en un parc de Cambrils

Les trobades se celebren, segons els veïns, fins a la matinada
Segons els veïns, aquesta mena de trobades s'han multiplicat en els darrers dies | Cedida

La nova normalitat ha eliminat bona part de les restriccions del desconfinament, però no ha acabat amb mesures bàsiques com la higiene o la distància social. Els veïns del carrer Cèsar Martinell, de Cambrils, estan molestos per les trobades que, en els darrers dies, es porten a terme en el parc públic de la zona. Trobades en les quals, segons les imatges traslladades a aquest mitjà, no es respecten normes bàsiques de seguretat sanitària.

Veïns de l'entorn s'han manifestat «farts» d'aquesta situació que s'allarga «fins a la nit, amb festes que arriben a altes hores de la matinada». En concret, els veïns pateixen perquè hi ha reunions nombroses, on no es respecta la distància social i els assistents no porten la mascareta. En alguns casos, fins i tot, instal·len hamaques per fer-hi una becaina. 

Plenari municipal

La situació, «recurrent» segons el portaveu del PP a l'Ajuntament de Cambrils, David Chatelain, es debatrà en el pròxim ple del consistori cambrilenc, previst pel dimarts, 30 de juny. Els conservadors preguntaran sobre aquesta situació a l'equip de govern.

"Increïble: ERC, Cs i PP s'alien per una polèmica amb l'alcalde de Salou" "No us ho perdeu: Visites guiades a l'espectacular patrimoni de l'Hospitalet!"