«Menja i guanya!» de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant reparteix uns 1.900 tiquets

Per consumicions iguals o superiors a 20 euros als establiments dels municipis, els clients entren en diferents sortejos
Els guanyadors de l'escapada per a dues persones | Cedida
 

 

L'edició de la campanya «Menja i guanya!», de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, ha repartit al voltant de 1.900 tiquets de consumicions als establiments de restauració dels municipis, és una iniciativa organitzada per la Regidoria de Turisme. Recordem que aquesta campanya reparteix premis a tots els clients que han consumit un mínim de 20 euros a qualsevol bar, restaurant o establiments de menjar per emportar que hi ha a Vandellòs i a l'Hospitalet de l'Infant. Els tiquets que es reparteixen entre els clients que entren al sorteig s'han de portar a l'Oficina de Turisme o al mateix establiment on han fet la despesa. 

 

Els premis que s'han sortejat durant aquest any

Durant aquest any, en marc de la campanya «Menja i guanya!», s'han sortejat un smartwatch entre els 557 tiquets reunits durant el mes de febrer; una tauleta entre els 618 tiquets recollits el mes de març;  i una escapada per a dues persones, entre els 775 tiquets recollits al llarg del mes d'abril. Fins al moment, s'han repartit un total de 1.950 tiquets des del mes de febrer fins al mes d'abril. 

 

Com l'any passat, gràcies a la col·laboració de l'Associació de Restauració i Hoteleria de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ARH), també es van sortejar, cada mes, un val de 30 euros per utilitzar en qualsevol establiment membre d'aquesta entitat fins al 30 de juny. Els sortejos de cada mes es van realitzar a Ràdio l'Hospitalet de l'Infant durant la primera setmana del mes següent a la promoció. 

 

Xifres de participació molt positives i més elevades que l'any passat

La xifra de participació ha augmentat un 19%, aproximadament, respecte a l'any passat. Davant d'aquests números, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Vandellòs i de l'Hospitalet de l'Infant, Elidia López, ha fet un balanç molt positiu de la campanya «Menja i guanya!», que es va tornar a posar en marxa aquest any per promoure el consum als establiments de restauració dels dos municipis. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretén augmentar l'activitat econòmica durant la temporada baixa, premiar els clients que consumeixen als bars i restaurants locals i, en definitiva, atreure els ciutadans als establiments de restauració dels municipis. 

 

"🔴IMATGES: Així serà l'hotel Pòsit de Cambrils que ja té data d'obertura!" "BONA NOTÍCIA: Rentat de cara al Parc del Pescador de Cambrils!"