Salou instal·la un mirador i millora el Parc dels Capellans

Una nova cara del parc amb la millora integral de les instal·lacions d'una zona que estava degradada
El nou parc dels Capellans de Salou inclou un mirador al territori | Ajuntament de Salou

 

La coneguda platja dels Capellans de Salou ja disposa d'un mirador que va ser inaugurat l'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat pel vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, Joaquim Nin. Aquesta zona presenta una nova cara amb la millora integral de les instal·lacions d'aquest parc públic que es va construir als anys 70.

 

Un nou mirador i un renovat Parc dels Capellans

Bàsicament s'ha portat a cap obres de renovació i adequació d'una superfície superior a 2.000 m² a tocar de la platja dels Capellans de Salou, entre els carrers de Brussel·les i la platja. S'ha adequat la zona per ser més accessibilitat i s'han suprimit les barreres arquitectòniques, s'han pavimentat espais i han renovat les escales.

 

També s'han col·locat miradors amb baranes de fusta amb l'objectiu d'observar part del litoral de la zona, s'han arranjat i tornar a pintar els murs, s'ha desbrossat la zona verda i s'ha recuperat la zona d'enjardinat. Ara tenen com a objectiu realitzar una altra fase on es preveu requipar el parc amb noves atraccions i jocs infantils.

 

Acte de presentació del nou mirador i el renovat parc públic dels Capellans a Salou | Ajuntament de Salou

 

Una zona degradada i que ara és un espai verd

Aquest projecte ha tingut pressupost total de l'obra de 246.881.67 euros, on la Diputació de Tarragona ha col·laborat en el seu finançament. Un seguit d'actuacions que fan d'aquest parc una zona verda més visible pel municipi a més de fer-los més accessible. El parc dels Capellans era un espai que amb el temps havia quedat malmès i s'havia anat degradant, per tant era necessària una millora.

 

Projecte de recuperació i millora d'espais verds

A més se li ha afegit un espai de mirador, un punt de trobada per observar el territori des de la platja dels Capellans. En el moment de la presentació dels resultats de les obres, l'alcalde Pere Granados va comentar que «és una actuació que forma part també de la política de recuperació i millora d'espais verds que, en aquest cas, connecta la zona urbana amb el camí de ronda».

"⚠ ATENCIÓ: Accident múltiple a l'A-7, a Mont-roig del Camp" "🐶🚨 IMATGES: Així treballa la patrulla canina de Salou!"