Salou instal路la un mirador i millora el Parc dels Capellans

Una nova cara del parc amb la millora integral de les instal路lacions d'una zona que estava degradada
El nou parc dels Capellans de Salou inclou un mirador al territori | Ajuntament de Salou

 

La coneguda platja dels Capellans de Salou ja disposa d'un mirador que va ser inaugurat l'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat pel vicepresident primer de la Diputaci贸 de Tarragona, Joaquim Nin. Aquesta zona presenta una nova cara amb la millora integral de les instal路lacions d'aquest parc p煤blic que es va construir als anys 70.

 

Un nou mirador i un renovat Parc dels Capellans

B脿sicament s'ha portat a cap obres de renovaci贸 i adequaci贸 d'una superf铆cie superior a 2.000 m虏 a tocar de la platja dels Capellans de Salou, entre els carrers de Brussel路les i la platja. S'ha adequat la zona per ser m茅s accessibilitat i s'han suprimit les barreres arquitect貌niques, s'han pavimentat espais i han renovat les escales.

 

Tamb茅 s'han col路locat miradors amb baranes de fusta amb l'objectiu d'observar part del litoral de la zona, s'han arranjat i tornar a pintar els murs, s'ha desbrossat la zona verda i s'ha recuperat la zona d'enjardinat. Ara tenen com a objectiu realitzar una altra fase on es preveu requipar el parc amb noves atraccions i jocs infantils.

 

Acte de presentaci贸 del nou mirador i el renovat parc p煤blic dels Capellans a Salou | Ajuntament de Salou

 

Una zona degradada i que ara 茅s un espai verd

Aquest projecte ha tingut pressupost total de l'obra de 246.881.67鈥痚uros, on la Diputaci贸 de Tarragona ha col路laborat en el seu finan莽ament. Un seguit d'actuacions que fan d'aquest parc una zona verda m茅s visible pel municipi a m茅s de fer-los m茅s accessible. El parc dels Capellans era un espai que amb el temps havia quedat malm猫s i s'havia anat degradant, per tant era necess脿ria una millora.

 

Projecte de recuperaci贸 i millora d'espais verds

A m茅s se li ha afegit un espai de mirador, un punt de trobada per observar el territori des de la platja dels Capellans. En el moment de la presentaci贸 dels resultats de les obres, l'alcalde Pere Granados va comentar que 芦茅s una actuaci贸 que forma part tamb茅 de la pol铆tica de recuperaci贸 i millora d'espais verds que, en aquest cas, connecta la zona urbana amb el cam铆 de ronda禄.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris