GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Salou acull aquest cap de setmana la Mitja Marató

La jornada tindrà lloc el pròxim dissabte 16 de març i comptarà amb diversos recorreguts
Arriba l'esperada Mitja Marató de Salou | Facebook Mitja de Salou

 

Aquest cap de setmana Salou acollirà la Mitja Marató. La jornada començarà a les 17.00 hores amb la cursa infantil. Els més petits també tindran l'opció d'iniciar-se en el món del running amb aquesta cursa, la qual comptarà amb 900 metres a través del Passeig Marítim. Prèviament, petits i grans hauran d'acudir a les 16.00 hores a la Plaça de les Comunitats Autònomes a recollir el seu dorsal, sense el qual no podran participar en les curses. 

 

A les 18.00 hores de la tarda es donarà el tret de sortida a les curses de modalitats de 5, 10 i 21 quilòmetres. La dificultat augmentarà a mesura que se sumen quilòmetres al recorregut, el qual també variarà en funció de la modalitat escollida. Aquestes curses estan destinades als més grans, les quals requereixen un esforç i preparació major.

 

L'últim tret de sortida es donarà a les 18.08 hores, amb la caminada de 9 quilòmetres pel Camí de Ronda. Aquesta es realitzarà d'una manera molt més tranquil·la, ja que no representa cap cursa. Està pensada per tots aquells que vulguin gaudir d'una jornada diferent i esportiva. Ja a les 20.30 hores del vespre es realitzarà l'entrega de premis, en la qual es veurà reconegut l'esforç dels esportistes.

 

La Mitja Marató comptarà amb serveis de suport

El Pavelló de Salou cedirà les seves dutxes i vestuaris per tots aquells que participin en la Mitja Marató. Podran accedir i gaudir dels seus serveis de manera gratuïta. D'altra banda, cada 5 quilòmetres es comptarà amb serveis d'avituallament, de manera que tots els corredors participants estaran atesos al llarg de la jornada. Punts quilomètrics senyalitzats, fotografies de la cursa, assistència mèdica i guarda-roba són altres dels serveis oferits per l'organització.

 

Serà necessari inscriure's en cadascuna de les curses per poder participar-hi i, si escau, ser nomenats guanyadors. Així doncs, per fer-ho cal entrar a la web de la Mitja Marató i seleccionar la cursa en la qual us vulgueu inscriure. Els preus varien en funció del quilometratge i de la data en la qual decidiu formalitzar la vostra assistència. Tret que estem a escassos dies de la seva celebració, els preus ja han quedat establerts, essent de 21 euros per la cursa de 21 i de 10 quilòmetres, de 17 euros per la de 5 quilòmetres i de 10 euros per la caminada de 9 quilòmetres.