Imatge del Club Nàutic Cambrils

Admesa a tràmit la moció de censura contra la junta directiva del Club Nàutic de Cambrils

Els promotors han presentat 102 signatures

La  moció de censura contra la junta directiva del Club Nàutic Cambrils, una de les institucions més prestigioses del municipi cambrilenc, tira endavant. Els promotors  de la moció han presentat, segons ha pogut conèixer TarragonaDigital, un total de 102 firmes  de socis i sòcies del Nàutic. Són 42 firmes més del mínim que havien de presentar per poder passar el  tall estatutari i que la moció tiri endavant. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Durant la comprovació de les signatures, segons fonts coneixedores del procés, es van quedar un total de 10 butlletes pel camí, que no van passar l'aprovació dels membres de la mesa de la moció de censura durant una reunió recent. Tot i aquesta retallada, la iniciativa impulsada per un grup de socis pot tirar endavant, perquè 92 firmes han sigut aprovades. La junta directiva compta ara, segons els estatuts de l'entitat, amb un termini d'un mínim de 10 dies, i un màxim de 20, per convocar la votació. Això sí, queda per veure com les mesures sanitàries preses per lluitar contra la COVID-19 poden afectar a la convocatòria d'aquesta votació. 

Tercera moció contra l'actual junta

Aquesta nova votació comportarà el tercer intent d'un grup de  socis opositors de treure de la junta  als actuals directius. Els dos primers intents no van ser admesos a tràmit per defectes de forma. La junta directiva sempre ha manifestat que «és un dret dels socis la moció de censura». La històrica entitat cambrilenca no passa pel seu millor moment, sens dubte.