Mont-Roig del Camp i Miami Platja esperen una setmana plena d'activitats pel programa 'Banys de Lluna'

Les activitats al Mas Miró, la Festa de l'Avinguda de Barcelona de Miami i les activitats esportives a la platja seran les protagonistes de la setmana
Edició del Banys de Lluna del 2016 | Cedida

 

Un any més, l'Ajuntament de Mont-Roig del Camp engega el programa d'activitats estiuenques 'Banys de Lluna', que proposa un gran nombre d'activitats de tots tipus per la pròxima setmana i per tot l'estiu. El calendari preveu des de pràctiques esportives fins a visites teatralitzades i històriques, passant per tallers infantils i familiars i la Festa de l'Avinguda de Barcelona, un dels actes més destacats, també en el marc de la Festa Major de Sant Jaume de Miami Platja.

 

Així, entre el dilluns 15 de juliol i el diumenge 21, es podrà, per exemple, practicar esports com zumba, tai-txi-txuan o ioga a la pèrgola de la platja Cristall de Miami Platja, on el dijous, dia 18, també hi haurà una activitat nocturna de ball de country i una tarda de tallers infantils. Per altra banda, l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca acollirà, un cop més, el festival de l'acordió diatònic, on s'aproparan nombrosos acordionistes d'arreu.

 

Les activitats del programa permeten conèixer de prop la història de Joan Miró

Un espai que durant la setmana i l'estiu també serà molt concorregut és el renovat Mas Miró, que acollirà diverses activitats que permetran conèixer les anècdotes i històries que va viure el Joan Miró al seu mas i allò que el va inspirar. Com cada dimecres des de l'inici de l'estiu, el dimecres, dia 17, es realitzarà l'excursió guiada 'Miró i Mont-roig', que permetrà conèixer la història de la localitat i allò que va captivar l'artista.

 

Pla general de l'exterior del Mas Miró, a Mont-roig del Camp | ACN

 

L'endemà, dijous, hi haurà Miró per partida doble. Al matí, serà el torn de la visita guiada, i a la nit es farà l'excursió nocturna, on no només es podran conèixer i reviure històries, sinó també les llegendes de Mont-roig. El divendres dia 19 al vespre, arribarà una ocasió molt especial, el 'Divendres DiVins', una activitat que mescla patrimoni, vi i cultura, tres ingredients que no falten a Mont-roig.

 

Per acabar, el cap de setmana també el protagonitzarà Miró, ja que el Mas acollirà un taller familiar i una visita teatralitzada. Durant l'estiu. no obsant, es continuaran duent a terme les mateixes activitats, i inclús algunes més. Per consultar la informació i el cartell, podeu fer-ho a través d'aquest enllaç.