Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mont-Roig del Camp i Miami Platja esperen una setmana plena d'activitats pel programa 'Banys de Lluna'

Les activitats al Mas Mir贸, la Festa de l'Avinguda de Barcelona de Miami i les activitats esportives a la platja seran les protagonistes de la setmana
Edici贸 del Banys de Lluna del 2016 | Cedida

 

Un any m茅s, l'Ajuntament de Mont-Roig del Camp engega el programa d'activitats estiuenques 'Banys de Lluna', que proposa un gran nombre d'activitats de tots tipus per la pr貌xima setmana i per tot l'estiu. El calendari preveu des de pr脿ctiques esportives fins a visites teatralitzades i hist貌riques, passant per tallers infantils i familiars i la Festa de l'Avinguda de Barcelona, un dels actes m茅s destacats, tamb茅 en el marc de la Festa Major de Sant Jaume de Miami Platja.

 

Aix铆, entre el dilluns 15 de juliol i el diumenge 21, es podr脿, per exemple, practicar esports com zumba, tai-txi-txuan o ioga a la p猫rgola de la platja Cristall de Miami Platja, on el dijous, dia 18, tamb茅 hi haur脿 una activitat nocturna de ball de country i una tarda de tallers infantils. Per altra banda, l'Ermita de la Mare de D茅u de la Roca acollir脿, un cop m茅s, el festival de l'acordi贸 diat貌nic, on s'aproparan nombrosos acordionistes d'arreu.

 

Les activitats del programa permeten con猫ixer de prop la hist貌ria de Joan Mir贸

Un espai que durant la setmana i l'estiu tamb茅 ser脿 molt concorregut 茅s el renovat Mas Mir贸, que acollir脿 diverses activitats que permetran con猫ixer les an猫cdotes i hist貌ries que va viure el Joan Mir贸 al seu mas i all貌 que el va inspirar. Com cada dimecres des de l'inici de l'estiu, el dimecres, dia 17, es realitzar脿 l'excursi贸 guiada 'Mir贸 i Mont-roig', que permetr脿 con猫ixer la hist貌ria de la localitat i all貌 que va captivar l'artista.

 

Pla general de l'exterior del Mas Mir贸, a Mont-roig del Camp | ACN

 

L'endem脿, dijous, hi haur脿 Mir贸 per partida doble. Al mat铆, ser脿 el torn de la visita guiada, i a la nit es far脿 l'excursi贸 nocturna, on no nom茅s es podran con猫ixer i reviure hist貌ries, sin贸 tamb茅 les llegendes de Mont-roig. El divendres dia 19 al vespre, arribar脿 una ocasi贸 molt especial, el 'Divendres DiVins', una activitat que mescla patrimoni, vi i cultura, tres ingredients que no falten a Mont-roig.

 

Per acabar, el cap de setmana tamb茅 el protagonitzar脿 Mir贸, ja que el Mas acollir脿 un taller familiar i una visita teatralitzada. Durant l'estiu. no obsant, es continuaran duent a terme les mateixes activitats, i incl煤s algunes m茅s. Per consultar la informaci贸 i el cartell, podeu fer-ho a trav茅s d'aquest enlla莽.

📍 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil les not铆cies de Tarragona. 脡s gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butllet铆 per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris