Mont-roig del Camp podria tenir una oficina policial al nucli de la vila

Actualment la comissaria de la policia local de Mont-roig es troba a la zona de Miami Platja
Mont-roig del Camp torna a aprovar la creaci贸 d'una oficina policial al centre de la vila | cedida

 

En el ple d'aquest passat dimecres, dia 11 de juliol, a la Casa de la Cultura Agust铆 Sarda del municipi de Mont-roig del Camp, a la comarca del Baix Camp es va aprovar una moci贸 presentada pel grup municipal ERC - Moviment d'Esquerres de Mont-roig, per tenir un servei d'atenci贸 al ciutad脿 de la Policia Local situat a l'edifici de l'Ajuntament, al centre de la localitat.

Nova oficina policial a l'edifici de l'Ajuntament

Actualment hi ha un punt d'atenci贸 policial a la zona de Miami Platja, ja que 茅s la zona on es produeixen m茅s delictes. Ara els membres del consistori proposen posar una oficina policial al centre de la vila, amb l'objectiu de cobrir les necessitats d'aquelles persones que resideixen al centre de Mont-roig del Camp.

Actualment la comissaria de policia de Mont-roig es troba a la zona de Miami Platja | cedida

 

Una proposta ja aprovada que no va veure la llum

Aquesta proposta ja va ser aprovada fa m茅s de dos anys en un ple per貌 encara no s'havia fet efectiva. Per aquest motiu han volgut tornar a proposar que Mont-roig tingui una oficina policial al centre de la vila.

 

Cobertura policial al nucli del municipi

La Policia Local de Mont-roig del Camp podria comptar amb una nova oficina d'atenci贸 al ciutad脿 al centre del seu municipi. Una moci贸 que va ser aprovada en el ple de l'Ajuntament amb l'abstenci贸 del grup municipal Junt per Mont-roig Miami, ja que comenten que no 茅s l貌gic tornar a aprovar una proposta que ja va ser aprovada amb anterioritat, encara que hi estan d'acord que s'instal路li.

Oficialment la policia local de Mont-roig va comen莽ar a funcionar l'agost del 2001 i les seves depend猫ncies d'atenci贸 a la ciutadania es troben a l'avinguda de Barcelona, a la zona de Miami Platja.

"馃鈥嶁檧锔廋onvertir-se en sirena o trit贸 茅s possible a Aquopolis Costa Daurada!" "馃敶 FASTIG脫S: Un home es masturba davant d'una dona a l'aire lliure a Cambrils"