GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Mor l’exregidor cambrilenc Llorenç Blasco Toldrà

L'extinent d'alcalde de Cambrils ha mort a l'edat de 80 anys
Llorenç Blasco Toldrà va ser tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Festes a Cambrils | Ajuntament de Cambrils

 

L'exregidor de Cambrils Llorenç Blasco Toldrà ha mort, aquest divendres a l'edat de 80 anys. L'ajuntament cambrilenc va mostrar el seu condol enviant un comunicat als mitjans de comunicació i ha volgut destacar el seu compromís polític mentre va estar al govern del municipi. Llorenç Blasco va estar entre els anys 1979 i 1991 al consistori cambrilenc durant tres legislatures.

 

Llorenç Blasco va estar tres legislatures a l'Ajuntament de Cambrils 

L'ajuntament de Cambrils ha volgut remarcar el paper transcendental de l'exregidor i «la seva vocació de servei públic i la seva estima per Cambrils». D'altra banda, Llorenç Blasco va entrar al consistori cambrilenc a finals de la dictadura franquista i va assistir als plens de l'Ajuntament, com a regidor del parit polític Esquerra Republicana de Catalunya. Va entrar com a regidor amb el primer Ajuntament democràtic de Cambrils, l’any 1979,

 

Llorenç Blasco Toldrà va ser regidor del primer consistori des de l’any 1979 fins l’any 1991 | Miguel Cabrerizo

 

Va ser proclamat tinent d'alcalde

Va estar a l'oposició del govern de Cambrils fins a l'any 1983. Posteriorment, va ser proclamat tinent d'alcalde fins a l'any 1987 i regidor de Truisme i Festes. Fins a l'any 1991 va tornar a l'oposició en el consistori, en aquesta ocasió amb el partit polític CDS. Finalment va deixar les seves tasques a l'Ajuntament de Cambrils, encara que segons el consistori cambrilenc va seguir treballant tant per la ciutat com pel país. 

 

Últim adéu a l'exregidor Llorenç Blasco

La cerimònia a l'exregidor de Cambrils, Llorenç Blasco Toldrà, tindrà lloc aquest dissabte a les deu del matí al Tanatori Memora de Cambrils. Els assistents podran donar l'últim adéu a l'exregidor.