Mor un home ofegat a la platja de l'Ardiaca de Cambrils

Ja són 27 les persones mortes que han mort a les platges catalanes aquest estiu
Onejava la bandera groga en el moment del succés | Judit Sabaté

 

Nou mort a les platges de la costa tarragonina. Un home de 75 anys i de nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia ofegat a la platja de l’Ardiaca de Cambrils. L’avís al telèfon d’emergències 112 l’han donat diversos testimonis quan passaven pocs minuts de tres quarts de dues, informant que havien tret un home de l’aigua inconscient, i que el socorrista li estava practicant les maniobres de reanimació.

Al lloc també s’han mobilitzat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals del SEM han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar a l’home, que malauradament han estat infructuoses. Fins al lloc d'aquest incident, també hi han intervingut dues patrulles de la Policia Local de Cambrils i membres de la Guàrdia Civil, que són els encarregats d’instruir les diligències corresponents.

Bandera groga en el moment de l'incident

La platja de l’Ardiaca de Cambrils disposa de servei de vigilància i socorrisme i en el moment del succés onejava la bandera groga per maregassa i vent de terra a mar. Tot i això, i segons els testimonis, l'home no hauria mort per les condicions del mar sinó que s'hauria trobat malament dins l'aigua. Amb la d’avui ja són 27 les persones que han mort a les platges catalanes en el que portem d’estiu. 

També et pot interessar:

"😡Greu acte vandàlic amb destrosses a l'avinguda Pere Molas de Vila-seca" "❗ SALOU: Entren a robar en un apartament de la zona de Capellans"