Una dona de Cambrils mor i una altra queda ferida greu en un accident al Marroc

Els fets van succeir el passat 27 d'octubre a l'entrada de la ciutat de Ras Al-water i van morir un total de cinc persones
Foto d'arxiu d'un accident | Redacció

 

El passat 27 d'octubre, dues veïnes de Cambrils es van veure implicades en un accident de trànsit entre dos vehicles a l'àrea de Nador, al Marroc, segons informa El Mundo. Una de les dones va morir, mentre que hi ha l'altra víctima es troba en estat crític, però en el millor dels casos, quedarà paraplègica. Tot i això, falta la confirmació oficial per part de les institucions i autoritats de l'Estat espanyol i del Marroc. En un primer moment tot apuntava que les víctimes de Cambrils eren quatre, però segons ha pogut saber aquest mitjà, es tracta de dues veïnes, una que va perdre la vida i l'altra que ha quedat ferida greu. En l'accident hi hauria hagut més víctimes mortals de nacionalitat marroquina. Aquest dijous, 8 de novembre, gairebé dues setmanes després dels fets, està previst que arribi el cos a Barcelona.

 

Moren unes veïnes de Cambrils en un accident de trànsit

A falta de confirmació oficial per part de les ambaixades de tots dos països, una veïna de Cambrils ha mort i una altra ha quedat ferida en un gravíssim accident de trànsit a Ras-al Mawar, dins l'àrea de Nador, al Marroc. En aquest sentit, una col·lisió frontal entre dos vehicles a l'entrada de la ciutat de Ras Al-water, a la carretera de la costa que porta a Nazur. A més de la víctima mortal, una altra dona està en estat crític a l'hospital. Fonts pròximes a una de les famílies d'una de les víctimes, assegura que hi ha més morts de nacionalitat marroquina a conseqüència del xoc.

 

Les dones havien anat a la platja per menjar uns plats típics de marisc de la zona i tornaven a recollir les seves bosses a l'hotel de Nador, on s'havien allotjat des que van arribar de Catalunya. Les víctimes eren veïnes del barri residencial de Vilafortuny, dins del terme municipal de Cambrils i viatjaven amb freqüència al Marroc, fent una barreja de visita turística i de tasques de cooperació per pal·liar la pobresa del país. De fet, ja tenien el bitllet per poder tornar-hi al desembre.

 

Després de gairebé dues setmanes de l'accident, s'espera que el cos de la víctima arribi aquest dijous, 8 de novembre, a Barcelona. A més, les famílies no van saber els fets fins al dimarts 30 d'octubre, tres dies després de l'accident mortal al Marroc. Tanmateix, la informació és mínima, ja que només se'ls hi està donant a la família i, ni l'Ajuntament de Cambrils ni el Consolat del Marroc a Tarragona, tenen la informació contrastada. 

 

Els familiars de les víctimes tenen assistència permanent de l'Ambaixada espanyola i es van desplaçar la setmana passada fins al país veí pel reconeixement de les víctimes. Els fets van succeir a causa de l'alta velocitat dels vehicles en una maniobra arriscada, quan un d'ells va iniciar un avançament i no va poder tornar al seu carril.

Més notícies de la categoria Costa Daurada