Els Mossos i la Policia Local de Cambrils desmantellen un nou punt de cultiu de marihuana

L’operació conjunta es va portar a terme dilluns, 1 d'abril, a la partida cambrilenca de les Comes | Es van comissar 35 plantes
Una planta de marihuana, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

La Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra van desmantellar aquest dilluns, 1 d’abril, un nou punt de cultiu de marihuana situat en una caseta prefabricada de la partida de les Comes, al terme municipal cambrilenc.

En un operatiu conjunt, agents dels dos cossos policials van entrar a la nau —acompanyats per un lletrat de l’administració de Justícia— on van confirmar l’existència d’una plantació de cànnabis. Localitzat el cultiu, la policia va identificar cinc persones i va comissar 35 plantes de marihuana en estat de creixement. L'endemà dimarts, 2 d’abril, es van identificar dues persones més, investigades també per un delicte contra la salut pública.

Es volia augmentar la producció de droga

Segons fonts policials, l’actuació de dilluns resulta de gran importància, ja que el punt de cultiu desmantellat era nou i estava preparat per produir una gran quantitat de droga. A les Comes, s’hi va trobar tota mena de material relacionat amb la producció de marihuana, com ara transformadors, llums d’alt voltatge, filtres, ventiladors o un extractor.

El dispositiu va ser possible gràcies a la feina prèvia d’agents de la Patrulla Verda i la Unitat de la Policia Administrativa i Seguretat (UPAS) de la Policia Local de Cambrils, que van trobar indicis de l’existència del cultiu. Amb aquesta informació, es van incrementar les tasques d’investigació conjunta amb la Unitat d’Investigació dels Mossos, per tal d’aconseguir tots els indicis necessaris per irrompre a la casa.

Desmantellen una plantació amb 2.480 plantes de marihuana a Valls

El passat cap de setmana els Mossos d'Esquadra van desmantellar una plantació de marihuana amb 2.480 plantes en una nau industrial ubicada a la carretera del Pla, al polígon de Valls. L'operatiu es va dur a terme el divendres passat, 29 de març, arran d'un desnonament.

Es van requisar, a banda de les plantes, diversos materials destinats al cultiu de la droga, com ara 150 llums al·lògens, 150 transformadors, 5 aparells d'aire condicionat o 21 ventiladors. Durant l'operació es va detenir un home de 43 anys

"Salou acull una 'Festa per a tots' en motiu del Dia Mundial de l'Autisme" "ATENCIÓ: Salou tindrà 2 nous hotels"