L'Ajuntament de Salou saneja i repara les marquesines dels seus carrers

L'actuació, que s'ha fet en gairebé una vintena de parades de bus, ha comptat amb un pressupost de més de 13.000 euros
Una de les parades de bus on l'Ajuntament de Salou ha actuat. | Cedida

 

L'Ajuntament de Salou ha realitzat obres de sanejament i reparació a les marquesines instal·lades a les vies públiques de la localitat amb l'objectiu de mantenir-les en bon estat, tant de neteja com de manteniment. El consistori ha informat que no s'ha actuat de la mateixa manera a totes les marquesines, sinó que a cadascuna de les instal·lacions existents al municipi s'hi han realitzat només aquelles actuacions que han resultat necessàries, segons les seves condicions.

 

L'adjudicació de les obres va ser per a l'empresa Talleres Valero de Reus S.L, amb un pressupost final de 13.357,19 euros. L'obra ha comptat amb un termini d'execució d'un mes, des de la prèvia adjudicació.

 

En línies generals, les accions dutes a terme han estat la instal·lació de plaques de policarbonat amb tapajuntes al sostre de la marquesina, la instal·lació de vidres i elements verticals i l'arranjament dels suports. A més, també s'ha fet una neteja general —inclús la retirada d'adhesius i d'elements incorporats no permesos i la neteja de pintades—, feines de pintura,  de sanejament i la reconstrucció de la base de formigó dels perfils metàl·lics de les marquesines i, finalment, la càrrega i el transport de les restes de materials obtinguts a l'abocador corresponent.

 

Actuacions en dinou parades d'autobús

En total, l'Ajuntament de Salou ha actuat en dinou parades d'autobús del municipi: Ciutat Reus - Av. 11 setembre; Av. Carles Roig; Pg. Jaume I – Espigó Moll; Comunitats Autònomes – Estació Bus Ponent; Comunitats Autònomes – Estació Bus Llevant; Brussel·les; Torremolinos – Platja Llarga; Av. Carles Buïgas – Masia Catalana; Vendrell; Carretera Costa – Replanells Sud; Carretera Costa – Replanells Nord; Carretera Costa – Carretera Far Sud; Carretera Costa – Carretera Far Nord; Camí Racó – Xalets Salou; Jordi Cartanyà – Mirador Salou; Av. Andorra – Navarra; Av. Carles Buïgas – Arquus IV; Autovia Reus – Pl. Europa Llevant; i Autovia Reus – Pl. Europa Ponent.