El parc de Pinaret serà l'escenari de la XVII Nit d'Artistes de Cambrils

El pròxim dia 18 d'agost tindrà lloc una nova edició d'aquesta vetllada artística que comptarà amb espectacles de música, teatre, circ, màgia, dansa i humor
Imatge de la presentació de la XVII Nit d'Artistes de Cambrils | Cedida

 

Cambrils ja es prepara per acollir una nova nit de múltiples actuacions de diverses disciplines com la dansa, la màgia o la música dels diferents artistes del municipi. I és que, ja s’ha presentat el programa de la XVII Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) que tindrà lloc el dia 18 d’agost al Pinar del Pinaret, en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el regidor de Joventut Eduard Pellicer i el president de la NAC, Pere Martí.

 

Un any més, el públic assistent podria gaudir en una sola nit d'un autèntic festival multidisciplinari, doncs al parc cambrilenc es podran veure tot tipus d'espectacles que van des de l'humor al circ, passant pel teatre, tots ells realitzats per artistes del municipi o de la comarca. 

 

Una nova edició amb dinou actuacions i molta expectació

 

Després que s'hagués de suspendre l'edició de l'any passat, primer pels atemptats i després per pluja, la Nit d'Artistes de Cambrils torna enguany amb dinou actuacions de moltes disciplines artístiques diferents entre les quals, per primer cop, es podran veure demostracions de mentalisme i hipnosi. 

 

La jornada artística al Parc del Pinaret començarà a les deu de la nit. Un any més, diferents joves creadors de Cambrils i d'altres municipis de la zona tindran una oportunitat de mostrar una petita part del seu art, en unes actuacions que tindran una durada d'entre cinc i deu minuts.  A la web de l'associació NAC, es pot consultar tots els participants i l'ordre de les actuacions. 

 

A més de les actuacions principals, l'acte que serà gratuït comptarà amb l'actuació de la Banda de la Gamba i d'un servei de bar i entrepans.  

 

El dia 16 agost es faran les activitats prèvies  

Prèviament a l'acte principal, el 16 d'agost es faran dues activitats que serviran per escalfar motors per a la nit d'Artistes. Des de les 16.30 hores, hi haurà una festa de l'escuma al passeig Albert. A la plaça de la Vila tindran lloc uns jocs de fusta familiars des de les sis de la tarda. Tots dos actes, organitzats per la Companyia Festa i Fusta, seran gratuïts.