Torna el Nomad Festival a Miami Platja amb una nit especial sota la lluna plena

Durant cinc dies, hi haurà concerts, propostes de disseny, 'foodtrucks' i activitats infantils | El 25 d'agost se celebrarà l'especial 'Nit Blanca'
Imatge d'arxiu del Nomad Festival, en una altra localitat catalana | Cedida

 

El Nomad Festival, l'esdeveniment nòmada que mescla diferents àmbits culturals a l'aire lliure, torna a trepitjar Miami Platja aquest estiu, en una nova edició que tindrà un toc especial amb la 'Nit Blanca', tot un homenatge a la lluna plena. Així, entre el 22 i el 26 d'agost, s'han programat diversos concerts, actes d'animació infantil, un 'Market' amb una selecció de vint marques independents i quinze 'foodtrucks', que se citaran a la Punta del Riu.

 

La 'Nit Blanca', la nit més especial

Aquest festival itinerant, després de passar per localitats com Tortosa, Cervera o Barcelona i amb la previsió d'arribar a Salou o Guissona més endavant, portarà a Miami Platja, un any més, una proposta d'oci i cultura diferent, que obrirà de manera gratuïta cada dia —des de les cinc de la tarda fins a les dues de la matinada.

 

La nit del dissabte, 25 d'agost, serà la més especial, perquè se celebrarà la 'Nit Blanca', una trobada on tots els assistents hauran d'anar vestits de blanc per viure intensament les hores de lluna plena. LoveJoy i Disco Move It posaran la música, que anirà acompanyada de la gastronomia, la moda i les activitats infantils del Petit Nomad. 

 

Música, activitats infantils, gastronomia i moda

La resta dels dies, l'escenari del Nomad acollirà diverses actuacions en directe, com les de la solista Belén Alonso, els Juke Movie Duet amb les seves versions de grans èxits musicals, o els Jungle Boogies. D'altra banda, no s'oblidarà el públic infantil i els més petits podran gaudir de tallers de circ i de pintura, o pujar a un poni, a més de viure l'actuació de la Turuleta Band, que oferirà el seu espectacle durant el 25 d'agost, dia de la 'Nit Blanca'.

 

També hi haurà la possibilitat de conèixer i comprar productes d'una vintena de marques independents del territori que aposten per propostes innovadores, sostenibles i de qualitat, en l'àmbit de la moda i els complements. La gastronomia, evidentment, hi serà present cada dia, amb una quinzena de 'foodtrucks' que oferiran tradicions culinàries de tot el món.

 

El Nomad Festival torna a Miami Platja amb novetats | Cedida

 

Consulteu aquí tota la programació del Nomad Festival.