GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Finalment la candidatura de Pere Granados passa a denominar-se Sumem per Salou

El partit de l'actual alcalde, 'Units per Salou', passa a dir-se 'Sumem per Salou'
L'Ajuntament de Salou en una imatge d'arxiu | Àngel Ullate

 

Després que la Junta Electoral de Zona de Tarragona ordenés a Pere Granados canviar el nom de la seva candidatura per les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, el partit ha dictaminat que 'Units per Salou' passa a dir-se 'Sumem per Salou'. La JEZ va ordenar que canviessin el nom davant el perill de confusió amb un altre partit polític del municipi i per tant, no podien utilitzar aquest nom com a candidatura electoral.

 

 

 

L'actual alcalde de Salou, Pere Granados, que ha hagut de canviar el nom de la candidatrua electoral | Cedida

 

'Sumem Salou', el nou nom del partit de Pere Granados

La llista d'Units per Salou, la candidatura de l'alcalde de Salou Pere Granados, va manifestar que arran de la resolució de la Junta Electoral de Zona presentarien «al·legacions a l'esmentat acord de la JEZ». D'altra banda deien, ahir divendres 26 d'abril, que Units per Salou proposaria una altra denominació que mantingui el concepte d'unió i d'unitat de persones, en cas que «no es tinguessin en compte els nostres arguments».

 

Pere Granados va presentar 'Units per Salou', una candidatura «allunyada de radicalismes» | FUPS

 

No estan d'acord amb la resolució de la JEZ

Ara, per tant la candidatura del fins al moment actual alcalde de Salou passa a denominar-se 'Sumem per Salou'. Malgrat que els membres de la candidatura no estan d'acord amb el contingut de la resolució de la JEZ, finalment han decidit concórrer a les eleccions municipals i aplicar una nova denominació del partit.

 

Possible confusió de nom entre dos partits de Salou

La Junta Electoral de la Zona de Tarragona va resoldre en menys de 24 hores la denúncia presentada per 'Unidos Salou Costa Daurada' contra la llista d'Units per Salou. Els hi van donar un termini de 48 hores perquè la candidatura liderada per l'alcalde de Salou, Pere Granados, deixés d'utilitzar el nom actual «per no generar confusió en els electors».

 

També et pot interessar: