L'OAC de Cambrils atén un miler de trucades des de l'inici de la crisi del coronavirus

Resolen dubtes i orienten als cambrilencs sobre el confinament
L'OAC ha atès un miler de trucades | Ajuntament de Cambrils

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament de Cambrils està funcionant a ple rendiment durant la crisi del coronavirus i, des de l'inici del confinament, ha atès 985 trucades entre el 16 i el 31 de març.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Orientació i dubtes sobre el confinament

Des de l'inici del confinament s'han contestat un miler de trucades. Per fer-ho possible, l'OAC ha ampliat l'horari d'atenció telefònica, sigui al 010 o al 977 79 45 79, i està operatiu des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda.

A l'oficina d'atenció es resolen els dubtes sobre el confinament i altres qüestions, orienta a la ciutadania en la utilització de l'administració electrònica i deriva els tràmits i les consultes més específiques als diferents departaments municipals. 

L'Ajuntament recorda que gairebé tots els tràmits es poden fer directament mitjançant la seu electrònica del consistori i, així, s'evitarà un possible col·lapse del telèfon de l'OAC.

Equips a l'OAC per evitar contagis

La pandèmia del coronavirus està afectant molta gent i hi ha treballs essencials que segueixen realitzant-se. Per aquest motiu, el personal de l'OAC s'ha organitzat en tres equips per evitar contagis. Dos ho fan presencialment als matins en dies alterns i un tercer fa teletreball des de casa a les tardes atenent trucades o realitzant tràmits en línia.

El regidor de Govern Obert, Eduard Pellicer, ha posat en valor la disposició i l'esforç de l'equip de l'OAC per continuar prestant el servei i reforçar-lo durant la tarda. «És molt important poder mantenir l’atenció telefònica i telemàtica i seguir al servei de la ciutadania en aquests moments complexos», ha afirmat el regidor.

"🚧 VANDELLÒS I L'HOSPITALET: Diverses obres municipals, ajornades pel coronavirus" "🚨 Detectat el primer cas positiu de coronavirus a la Policia Local de Cambrils"