INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Mercadona obre un nou model de supermercat eficient a Vilafortuny

La cadena valenciana ha invertit 5,4 milions d'euros en la construcció del nou establiment al vial del Cavet
El nou supermercat s'ha construït a tocar del vial del Cavet i compta amb un gran aparcament per a vehicles. | Cedida

 

Mercadona ha inaugurat aquest dilluns, 16 de desembre, el seu nou supermercat eficient construït al vial del Cavet de Vilafortuny, a Cambrils. Aquesta obertura ha suposat el tancament de l'establiment que la cadena ja tenia al barri, al carrer Josep Llimona, tot i que s'ha mantingut la mateixa plantilla. A més, s'han creat cinc nous llocs de treball fins a assolir una plantilla de 40 treballadors. L'empresa ha invertit 5,4 milions d'euros en la construcció del supermercat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El nou Mercadona de Vilafortuny presenta novetats en totes les seves seccions. Tal com ha informat la companyia valenciana, l'establiment disposa d'un nou punt d'acabat per a la carn, una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada o una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, entre d'altres.

 

Un dels primers establiments amb la nova secció de menjars preparats

Així mateix, el de Vilafortuny es un dels primers supermercats de Mercadona al territori que incorpora la nova secció 'A punt per Menjar', que ofereix un total de 35 plats preparats per emportar. Els plats, a més, se serveixen en envasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre (material compostable), el cartó o el paper.

 

El de Vilafortuny és un dels primers Mercadona del territori que incorpora el punt de menjars per emportar. | Cedida

 

L'edifici que s'ha aixecat en un solar que limita amb el terme municipal de Salou segueix el nou model de supermercat eficient, amb un disseny totalment renovat, nous colors i materials. En aquest sentit, Mercadona l'ha dotat d'una nova entrada amb doble vidre que evita corrents d'aire, uns passadissos més amplis i un nou model de carretó de la compra i de carretó tipus cistell.

 

Mesures per reduir fins a un 40% el consum energètic de la botiga

Pel que fa a l’aspecte mediambiental, l'empresa destaca que s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic, com ara la millora de l'aïllament tèrmic i acústic amb l’optimització dels materials i el gruix de les parets i els sostres, i nous congeladors horitzontals més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, disposen d’un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons les zones i els moments del dia.

 

L'horari d'obertura dels supermercats és de dilluns a dissabte, de 9.00 a 21.00 hores d’octubre a maig (horari d’hivern) i de 9.00 a 21.30 hores de juny a setembre (horari d’estiu).

Més notícies de la categoria Costa Daurada