GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Obres al Museu Molí de les Tres Eres de Cambrils per construir nous accessos

El museu tindrà dos nous accessos, un accés per vianants i bicicletes i un altre per vehicles rodats
S'han iniciat les obres al Museu Molí de les Tres Eres per construir dos nous accessos | Cedida
 

 

Aquesta setmana han començat les obres al voltant de l'edifici del Museu Molí de les Tres Eres de Cambrils. L'objectiu de les obres és crear dos nous accessos separats, recuperar el tancament exterior perimetral de la seu i adequar i enjardinar tot el voltant. Les obres s'efectuaran entre el nou pont, que passa per sobre de la Riera d'Alforja, i fins a l'encreuament de l'avinguda Adelaida amb la Via Augusta. 

 

Dos nous accessos i recuperació del tancament exterior 

Un cop finalitzin les obres de construcció, quedaran dos accessos separats per entrar al Museu d'Història de Cambrils. D'una banda, es crearà un accés exclusiu per a vianants i bicicletes situat a l'avinguda Adelaida. D'altra banda, l'accés per a vehicles rodats estarà situat al carrer Nova Via Augusta

 

A més de la construcció d'aquests dos nous accessos, les obres també permetran recuperar el tancament exterior perimetral. L'execució de les obres del nou pont, en el tram de l'antiga carretera N-340, que es van dur a terme entre els anys 2017 i 2018, van afectar el tancament exterior existent i la zona enjardinada del Museu de les Tres Eres. Les obres del nou pont van comportar que, part del terreny del recinte del museu quedés ocupat, ja que es va utilitzar aquest espai per reconfigurar les voreres i els vials de circulació. 

 

 

 

S'hi invertiran uns 73.500 euros

És per això que, després de les obres del nou pont, l'Àrea de Serveis de l'Ajuntament de Cambrils, en coordinació amb el Museu d'Història del municipi, es va creure convenient preveure la contractació de treballs per tal de recol·locar la tanca exterior i, d'aquesta manera, adaptar-la a la nova configuració de la zona i a les necessitats dels públics que visiten el Museu Molí de les Tres Eres. 

 

Els treballs de construcció del Museu d'Història de Cambrils es  van adjudicar a l'empresa Romà Infraestructures i Serveis SAU i tenen un cost total de 73.484,10 euros. 

 

 

Et pot interessar: