L'Ajuntament de Cambrils renova el paviment en diversos carrers de Vilafortuny

Les obres s'han fet a la zona de pins de l'avinguda Diputació, la rotonda de la Vuitena Avinguda i una vorera del carrer Joan Rebull
Una de les zones on s'ha reparat l'asfalt ha estat al tram de l'avinguda Diputació amb el carrer Estrasburg, on les arrels dels pins havien deteriorat el paviment. | Ajuntament de Cambrils

 

L'Ajuntament de Cambrils ha invertit 35.000 euros recentment en la reparació de diversos trams de paviment situats a la zona de Llevant. Concretament, les obres s'han portat a terme a tres punts de Vilafortuny que estaven considerablement deteriorats i en mal estat: la zona de pins de l'avinguda Diputació, la rotonda de la Vuitena Avinguda i una vorera de la zona de contenidors del carrer Joan Rebull.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Renoven un tram de l'avinguda Diputació malmès per les arrels dels pins

Per una banda, al tram de l'avinguda Diputació amb el carrer Estrasburg les arrels dels pins havien deteriorat el paviment asfàltic i la vorera, l'alçada del número 140. En aquest punt, també hi havia un problema d'evacuació d'aigües pluvials a causa del poc desnivell. Les obres han consistit en la demolició del paviment, les voreres i els escocells, i tornar a asfaltar el carrer amb una malla electrosoldada per tal d'impedir que les arrels puguin aixecar de nou el paviment.

 

Així mateix, en aquest punt s'ha format la rigola per conduir el desguàs de les aigües de pluja d'una manera més eficient, els guals per vehicles en zones d'accés a aparcaments, i les rampes i guals adaptats per vianants. També s'han construït escocells de grans dimensions amb terra vegetal amb l'objectiu que els pins plantats puguin respirar millor i no aixequin el paviment. Finalment, s'ha repintat la senyalització horitzontal.

 

Amplien la rotonda de la Vuitena Avinguda

Per altra banda, a la rotonda de la Vuitena Avinguda, el creixement de les arrels del pi també havia malmès l'asfalt. Després de la demolició del paviment asfàltic, les voreres i el muret, s'ha pogut ampliar la rotonda per corregir els desnivells del paviment provocats per les arrels i s'ha tornat a pavimentar i pintar aquest tram de la rotonda.

 

Per últim, aquests dies s'ha realitzat una tercera actuació a la zona de contenidors de superfície que hi ha a l'alçada del número 36 del carrer Joan Rebull. En aquest punt no hi havia vorera pavimentada des d'on llençar la brossa. Ara, s'hi ha construït una plataforma de formigó i s'ha pintat la senyalització horitzontal.