GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Enllestides les obres de reurbanització del carrer Sant Agustí de Masboquera

Els treballs han millorat el nucli antic del poble, entre Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, | La Diputació de Tarragona els subvenciona
Imatge posterior a les obres del carrer Sant Agustí de Masboquera | Cedida

 

Les obres de reurbanització del carrer Sant Agustí de Masboquera ja estan enllestides. L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant va fer l'encàrrec de les actuacions, i l'empresa Proyectos y Construcciones Miami 2013 SL ha executat els treballs en dos mesos, dins el termini previst. Les actuacions han costat  57.500 euros i han estat subvencionades pel Pla d’Actuació Municipal 2018 (PAM) de la Diputació de Tarragona. Per finançar-les, l'ens supramunicipal va atorgar 41.288,75 euros al consistori, que s’ha fet càrrec de la part restant per dur a terme els treballs.

 

Les obres, part del procés de regeneració integral del nucli antic 

Les obres han consistit en el canvi de pavimentació i en la renovació de les escales, del muret i de les xarxes de serveis de la part alta del carrer, una superfície de 320 m² i una longitud de 58 metres. Amb aquestes actuacions, l’Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha donat continuïtat al procés de regeneració integral del nucli antic de Masboquera, que ja es va iniciar amb els carrers Nou, el de Baix i es va seguir per la resta de vials adjacents.

 

Per aquest motiu, els treballs s’han fet amb els mateixos criteris i materials que es van utilitzar en les altres actuacions realitzades al voltant. Així doncs, com en els carrers anteriorment arranjats, s’ha habilitat un carrer de prioritat invertida, és a dir, de prioritat per als vianants, amb un paviment a un sol nivell, dissenyat per suportar el pas de vehicles i alhora oferir una imatge de qualitat i comoditat per als vianants.

 

La Diputació de Tarragona, un matalàs d'ajuda per al món municipal

La Diputació de Tarragona, des de les diferents àrees i unitats, ofereix diversos recursos (serveis, assistències i subvencions) als ajuntaments i consells comarcals, per tal d'ajudar-los a complir el seu compromís amb els ciutadans en tot allò on no tenen marge de maniobra, sigui logístic o sigui econòmic.

 

Davant la situació econòmica en què es troben els municipis i entitats municipals descentralitzades, la Diputació de Tarragona pretén, amb la formulació del Pla d’Actuació Municipal (PAM), que els ens locals, en funció de la seva planificació i els seus recursos, realitzin les actuacions necessàries dins dels programes d'inversions i despeses corrents.

 

També et pot interessar