EN DIRECTE

Tots els talls de carretera a Tarragona i Catalunya aquest divendres, 18 d'octubre

ARA MATEIX

❗ Tallada l'A-7 a Tarragona en els dos sentits

El Patronat de Turisme de Vila-seca presenta la seva nova pàgina web

La web mostrarà contingut d'interès turístic de la destinació en sis idiomes i propostes a mida per conèixer la localitat
La platja de la Pineda, a Vila-seca | Cedida

 

El Patronat de Turisme de Vila-seca ja ha posat en servei la seva nova pàgina web, on es pot trobar contingut d'interès turístic de la destinació en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus. Malgrat que aquests dos últims encara no estan llestos, amb la incorporació de l'alemany es cobreixen les necessitats d'un perfil de visitant cada cop més freqüent a la localitat.

 

Un disseny que permeti reconèixer els racons més bonics del poble

La nova pàgina web destaca pel seu dinamisme i manejabilitat, amb un clar predomini de les imatges en gran format i els vídeos per tal de mostrar tots els punts destacats de Vila-seca, la Pineda Platja d'una manera visual, propera i còmoda. En aquest sentit, s'ha apostat per crear una iconografia pròpia que facilita el reconeixement de cada racó del poble. 

 

Aquest dinamisme també és causat per la facilitat d'accés a tota la informació. Sigui des del menú superior o des de la pàgina d'inici, l'usuari pot trobar allò que busca des de diferents ubicacions. Amb tan sols un clic, es pot trobar des d'experiències per a viure en família, les darreres notícies publicades, tots els actes de la Festa Major d'Estiu o els imprescindibles per visitar la destinació en un dia, 48 hores o més de tres dies.

 

Els visitants podran descobrir propostes a mida per conèixer Vila-seca, la Pineda Platja, | Cedida

 

Propostes a mida per conèixer la localitat

Precisament, aquesta és precisament la novetat més destacada del nou portal. Els visitants podran descobrir propostes a mida per conèixer Vila-seca, la Pineda Platja, tant a l'estiu com durant la resta de l'any, ja sigui durant una visita diària, un cap de setmana o unes vacances més llargues. Així mateix, la nova pàgina web anirà canviant en funció de la temporada turística per adaptar-se a les necessitats del mercat i dels visitants, uns canvis que seran visibles sobretot a la pàgina d'inici, on els continguts s'actualitzaran amb freqüència.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris