GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PIMEC Tarragona exigeix mesures per erradicar el top manta

La patronal ha impulsat la creació d’una taula d’estudi per combatre’l arreu de Catalunya
Vicenç Capilla, president de l'Associació de Comerciants de Ponent, ha signat l'acord d'adhesió | TarragonaDigital

 

«És necessari erradicar la pràctica il·legal del top manta: fa mal al comerç local, i provoca el tancament de cada cop més establiments». Així de contundent s’ha mostrat aquest dimecres, 13 de febrer, el president de PimeComerç Tarragona —la patronal que aglutina les petites i mitjanes empreses del territori—, Florenci Nieto.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L’associació tarragonina ha impulsat la creació d’una taula sobre el top manta arreu de la costa catalana. Començarà a reunir-se, previsiblement, a finals d’aquest mes, i estarà conformada pel teixit empresarial de PIMEC, jutges i associacions de pes com Patentes y Marcas. «Serà una taula amb un coneixement absolut sobre la qüestió, i que defensarà els interessos dels nostres associats», ha afegit. Nieto no descarta dotar aquesta taula d’un caràcter jurídic formal.

La taula sobre el top manta que impulsa PIMEC Tarragona englobarà tota la costa catalana

«Parlarem amb els polítics responsables per defensar els nostres comerciants», ha avançat el president de la patronal de Tarragona. «Els recordarem la seva feina amb contundència, perquè no podem acceptar el fenomen del top manta», ha insistit Florenci Nieto. Segons ha apuntat, els beneficis dels comerciants locals s’han reduït un 60% en el darrer any, fet que genera «molts nervis» en el sector.

 

El president ha destacat que els petits comerciants locals paguen una sèrie d’impostos per dur a terme la seva activitat econòmica, mentre que els manters no es regeixen per aquesta regulació. Ha insistit que exigiran aquestes mesures a la classe política «per respecte als comerciants» que compleixen la normativa.

 

El Consell de Comerç s'ha mostrat a favor de la paritat de gènere | TarragonaDigital

 

L’Associació de Comerciants de Ponent s’ha adhereix a PIMEC Tarragona

A més de l’oposició frontal al top manta a les costes del país, el president de la patronal dels comerciants també ha anunciat que treballen per arribar a un acord amb la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona. «Serà un conveni per garantir lloguers assequibles en els locals buits, i així evitar que actuï com a barrera per a joves emprenedors», ha defensat.

 

La reunió del Consell de Comerç de la patronal de Tarragona també ha servit per formalitzar l’adhesió de l’Associació de Comerciants de Ponent a la xarxa de PIMEC, fet que han valorat amb satisfacció.

També et pot interessar