Els comerciants que formen part del Mercat del Mestral ara, amb l'alcalde i la regidora de Comerç

El Mercat del Mestral fa el salt a la xarxa

Ja pots fer la teva compra al Mercat del Mestral de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant amb un sol clic

El Mercat del Mestral ha fet el salt a la xarxa i ja disposa d'una plataforma virtual que permet als comerços locals de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant vendre els seus productes i serveis online. Està en funcionament des del 7 d'octubre i hi formen part molts dels establiments.

Es tracta d'una plataforma virtual, creada per l'Ajuntament, que permet vendre als comerços locals del municipi els seus productes i serveis a través de la pàgina web oficial del Mercat del Mestral.

Amb la creació d'aquest 'marketplace', l'Ajuntament pretén donar accés als comerciants locals a un nou canal de venda i augmentar la seva visibilitat i les seves possibilitats de venda.

A més, aquesta macrobotiga virtual, permetrà als compradors trobar una gran varietat de productes en un únic lloc web i fer les compres d'una manera còmoda, senzilla i segura.

De moment, en aquesta primera fase del projecte, una vintena d'establiments comercials ja poden formar part d'aquest servei. La idea és que, posteriorment i de manera progressiva, es puguin incorporar a aquesta macrobotiga virtual tots els comerços locals que hi estiguin interessats.

A banda d'aquesta vintena d'establiments, al web del Mercat del Mestral també es facilita l'accés directe a una altra vintena de botigues que ja oferien venda online anteriorment.

Actualment, a través d'aquesta plataforma es venen productes i serveis de tota mena. Des de moda, estètica i salut; passant per alimentació; articles per a la llar; floristeria, o fins i tot d'esports; de fotografia; i de viatges, entre molts altres.

En casa cas, cada comerciant ofereix el sistema o sistemes de pagament que més li convé — PayPal, transferència bancària i, ben aviat, també Bizum — i també decideix l'opció d'entrega de les compres — recollida al local i en alguns casos servei de transport —. A més a més, molts dels establiments que en formen part, brinden als clients i clientes descomptes especials.

No perdis l'oportunitat de conèixer aquest centre comercial online, on els compradors i compradores podreu trobar una gran varietat de productes en un únic lloc web i fer les compres d'una manera còmoda, senzilla i amb tota la seguretat que us proporciona la vostra llar. I tot això amb un sol clic!


Comentaris