Discover bandera

Jornada de banderes vermelles i grogues a la Costa Daurada

Protecció Civil demana molta precaució i seguir les mesures

Malgrat que el sol està fent acte de presència intermitentment, avui no és un bon dia per anar a la platja o com a mínim per banyar-se al mar. Segons ha informat Protecció Civil, en aquests moments la majoria de platges de la Costa Daurada es troben en una situació complicada a causa del marejol i la mar arrissada, i és que el temps ha despertat amb tempestes en alguns punts del territori i sembla que no acaba de fer net.

Així doncs, cal extremar la precaució i el bany està prohibit en aquests moments per bandera vermella a diverses platges de Tarragona, com són la Llarga, la dels Capellans, la Savinosa i l'Arrabassada. També hi ha bandera vermella a la Pineda i a la platja de Ponent de Salou.

A les platges del nord de la Costa Daurada, entre la platja Llarga de Tarragona i la platja de les Madrigueres del Vendrell, la situació també és complicada pels mateixos motius, tot i que de moment hi oneja la bandera groga, el què significa que s'ha d'extremar la precaució a l'hora de remullar-se.

En aquests moments a la Costa Daurada hi ha, doncs, 34 platges amb bandera groga, 6 platges amb bandera vermella i 11 amb bandera verda, la majoria d'elles a les Terres de l'Ebre.

Per conèixer en tot moment la bandera de cada platja i les incidències que hi pugui haver, podeu consultar la pàgina de la Generalitat 'Estat de les Platges'.


Comentaris