Una festa plena de gent ballant

Polèmica a les xarxes per l'anunci de suposats viatges de Saragossa a Salou per «fugir de la Covid»

No és un anunci real, sinó que es tracta d'una campanya de protesta

Polèmica a les xarxes socials per un bar nocturn de Saragossa que suposadament organitzava un viatge a Salou per «fugir de la Covid». El bar 'El Parros' de la ciutat de Saragossa va publicar a les seves xarxes socials un cartell on s'hi podia llegir «Fuig de la Covid. Si a la teva ciutat no pots gaudir, tens alternatives. Vine de festa a la platja», anunciant un viatge Saragossa-Salou per 25 euros per poder passar una nit de festa a la Costa Daurada, ja que a la província aragonesa s'han hagut de tancar els negocis d'oci nocturn.

El suposat viatge incloïa l'anada a les sis de la tarda des de Saragossa cap a Salou i la tornada a les nou del matí en un autobús «lliure de contagis», l'entrada a la discoteca i la copa 'free covid', finalitzant amb el missatge «feta la llei, feta la trampa». Però tot plegat es tractava d'un 'fake'. No era un viatge real organitzat pel bar 'El Parros', sinó una campanya organitzada pel sector de l'oci nocturn saragossà per protestar davant la «injustícia del tancament dels seus locals».

Campanya de protesta dels empresaris nocturns de Saragossa

Els empresaris de la nit aragonesos critiquen que les autoritats han ordenat el tancament dels bars nocturns, però que no s'ha restringit la mobilitat geogràfica. D'aquesta manera, és possible anar de festa a una altra comunitat autònoma i tornar a casa l'endemà 

Critiquen que amb l'arribada de la pandèmia, els locals d'oci nocturn han tingut pèrdues econòmiques i s'han hagut d'adaptar a les mesures de seguretat i higiene. Ara, amb les mesures dictades per les autoritats de tancar els bars nocturns i discoteques, els empresaris critiquen que es propicia que se celebrin festes privades en domicilis particulars, on no es poden controlar les mesures d'higiene.