GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cambrils inicia les inspeccions d'estiu a locals de restauraci贸 i venda de 'souvenirs'

Els operatius es realitzen conjuntament amb la Policia Nacional i Inspecci贸 de Treball
Imatge de diversos policies, en una de les inspeccions fetes a Cambrils | Cedida

 

 

La Policia Local de Cambrils, la Policia Nacional i Inspecci贸 de Treball van dur a terme, el 12 de juny, un operatiu conjunt per tal de con猫ixer la situaci贸 administrativa de diversos establiments de restauraci贸 i venda de 鈥榮ouvenirs鈥.

 

Segons ha informat l鈥Ajuntament de Cambrils, en el marc d鈥檃questa acci贸 es van inspeccionar fins a quatre locals comercials i bars a Vilafortuny i al Cap Sant Pere. En dos dels comer莽os, es va trobar un gran nombre de productes falsificats de diverses marques comercials, motiu pel qual els responsables dels negocis estan ara investigats com a presumptes autors d鈥檜n delicte contra la propietat industrial.

 

En el camp administratiu, tamb茅 es van detectar altres infraccions, 芦que han de ser objecte de proposta per expedient sancionador禄, ha confirmat el consistori.

 

 

 

M茅s inspeccions de cara a l'estiu

Amb la temporada d鈥檈stiu, i atesa la proliferaci贸 de negocis temporals que nom茅s funcionen durant aquests mesos, Treball i les autoritats policials han acordat altres serveis conjunts d鈥檌nspecci贸 laboral i administrativa.

 

Controls en 8 establiments i diverses irregularitats

D鈥檃ltra banda, el passat 24 de maig, la Policia Local, el Cos Nacional de Policia de la comissaria de Reus i Inspecci贸 de Treball de Tarragona van efectuar inspeccions administratives i de treball a 8 establiments del municipi de Cambrils.

 

Concretament, es tractava d鈥檜n dispositiu conjunt dins el Programa Operatiu Espec铆fic (POE), en locals oberts al p煤blic, amb finalitats de prevenci贸, localitzaci贸 i control de persones relacionades amb la col路laboraci贸 de la immigraci贸 il路legal i amb l鈥檈xplotaci贸 laboral.

 

La Policia Local de Cambrils, precisament, va detectar en aquest operatiu diversos incompliments de la normativa espec铆fica, com ara manca de documentaci贸 relacionada amb assegurances, no ajustar-se l鈥檃ctivitat econ貌mica amb la llic猫ncia obtinguda, ocupacions de la via p煤blica o repartiment de publicitat.