Salou tindrà una nova comissaria de policia local al centre

Les dependències s'instal·laran a la zona de Carles Buïgas, al carrer de Montblanc
Imatge d'un vehicle de la policia local de Salou | cedida

 

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha informat que al centre del municipi s'instal·larà una nova dependència de la policia local. Un projecte que contempla instaurar una comissaria a la zona turística, per Carles Buïgas i els carrers adjacents. Aquesta nova comissaria s'ubicaria on es troba actualment el Jutjat de Pau, el qual es traslladaria.

 

Salou tindrà una nova comissaria de policia local

El projecte de la futura comissaria de Mestral serà una realitat quan es construeixi el nou Jutjat de Pau, una acció molt demanada per la ciutadania i que s'ha convertit en imprescindible, segons ha detallat Granados. En relació a la nova comissaria l'alcalde ha comentat que estan estudiant la possibilitat de poder tenir tot un seguit d'efectius en aquell punt i oferir, també, un millor servei de seguretat en aquella zona, tant pels residents com pels turistes.

 

La nova comissaria de Salou es podria instal·lar al carrer de Montblanc de Salou | Cedida

 

Una comissaria compatible amb Mossos d'Esquadra

Des del consistori salouenc creuen que aquest projecte podria ser una realitat a l'estiu de l'any que ve, amb la possibilitat de compatibilitzar la presència de Mossos d'Esquadra tant a Carles Buïgas com a la Comissaria de Platja. Una proposta que anirà més enllà i que Pere Granados vol presentar al conseller Miquel Buch, ja que és la Generalitat de Catalunya qui té la competència en matèria de seguretat.

 

Imatge de la policia de platja de Salou | Ajuntament de Salou

 

Amb l'estiu s'activa la Policia de Platja

La nova comissaria a la zona de Carles Buïgas era una iniciativa del programa electoral de Granados que avui, 9 de juliol en el marc de la tradicional visita a la Comissaria de Platja ha anunciat Pere Granados que es tirarà endavant. Aquest és un servei de gran necessitat quan comença la temporada d'estiu.

 

Ja fa 13 anys que la comissaria obre a l'estiu i es troba ubicada al Passeig de Jaume I, davant d'una de les platges amb més afluència, la platja de Llevant. Ofereix servei des del mes de juny fins al setembre, des de les 10.00 hores del matí fins a les 20.00 hores del vespre, de dilluns a diumenge.