GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un porc senglar es passeja pel camp de futbol de Cambrils

Un veí es va haver d'apartar perquè l'animal se li va encarar
Imatge d'arxiu d'un porc senglar i les seves cries | Cedida

 

Un porc senglar va ser vist la tarda d'aquest dimarts, 9 d'abril, per la zona del camp de futbol de Cambrils. Un veí se'l va trobar de cares i va haver d'esquivar-lo perquè l'animal se li va encarar, segons informa el 'Diari de Tarragona'. El cambrilenc va trucar a la Policia Local al voltant de les vuit del vespre, avisant que hi havia un porc senglar a la zona del camp de futbol. 

 

El veí va avisar als agents de la Policia Local que al camp de futbol hi havia un grup de joves jugant, i l'home patia que l'animal no els pogués fer mal, en tractar-se d'un exemplar adult que pot arribar a tenir molta força. 

 

La Policia Local de Cambrils va acudir fins a la zona amb una patrulla. Van localitzar l'animal, però aquest va acabar marxant tot sol de la zona del camp de futbol, però li van perdre el rastre després d'arribar al barranc de la Verge del Camí. 

 

Graven un grup de porcs senglars passejant pels carrers de Cambrils

El passat mes de febrer ja hi va haver un cas de presència de porcs senglars, també a Cambrils. Va ser la matinada del 25 de febrer, quan quatre porcs senglars van ser vistos mentre passejaven a tocar de la Riera d'Alforja, a prop del parc del Pescador. Alguns testimonis van veure com els animals baixaven per la riera i es passejaven per diversos carrers de la vila. A continuació, els quatre animals mateixos van tornar a enfilar la riera i van tornar al seu hàbitat habitual. 

 

En els darrers anys, la població de porcs senglars ha anat augmentant i la seva convivència s'ha anat barrejant entre els ambients rurals i els nuclis urbans. Els animals baixen als pobles i ciutats perquè els és més fàcil trobar-hi aliment, i fins i tot algunes persones els en donen. A més, sovint també provoquen desperfectes en zones verdes com parcs i jardins.