Imatge d'arxiu de l'atracció del Dragon Khan de PortAventura

PortAventura tampoc obrirà per Nadal i dona per acabada la temporada

El resort té previst iniciar la campanya del 2021 el proper 27 de març

PortAventura World ha donat per acabada la temporada d'aquest complicat 2020. El parc temàtic tenia previst tornar a rebre clients el 21 de desembre tal com va avançar TarragonaDigital, sempre que les condicions sanitàries ho permetessin, però l'evolució del coronavirus els ha fet desistir. «Les mesures adoptades per les autoritats sanitàries per contenir la Covid no ens permeten obrir el nostre resort per Nadal», ha indicat l'empresa en un comunicat.

Després de perdre la temporada de Halloween i Nadal, havent pogut obrir durant un curt espai de temps, els esforços se centren a tornar a l'activitat el pròxim 27 de març del 2021, han apuntat, per tornar amb «tota la il·lusió de viure de nou experiències úniques junts».

La del 2020 ha estat la temporada més curta de la història del parc. Entre l'inici de l'estat d'alarma al mes de març, la desescalada al juliol i el nou període de pandèmia actual, el parc d'atraccions i el complex hoteler només ha pogut obrir des del 8 de juliol fins al 16 d'octubre. Durant aquest temps, però, no ho ha pogut fer amb normalitat i sempre ho ha fet amb les restriccions d'aforament a causa de la pandèmia i seguint totes les mesures sanitàries que implicava.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Les entrades adquirides es podran utilitzar durant tot el 2021

PortAventura World havia venut entrades durant aquest 2020 pensant amb una pròxima obertura. En confirmar-se que no ho podran fer i deixant enrere la campanya de Halloween i Nadal, per començar a preparar la nova temporada del 2021, des del parc temàtic ja han pensat la solució per aquelles persones que tenien entrades.

En aquest sentit, des de PortAventura han informat que les entrades del parc ja adquirides podran ser utilitzades durant qualsevol data del 2021. Així mateix, també es podran cancel·lar sense cap despesa.

Possibles esdeveniments seguint les mesures sanitàries

La nova obertura del parc temàtic el 2021 anirà marcada per l'evolució de la pandèmia. D'altra banda, si les mesures que es prenguin des de les autoritats sanitàries a partir de gener ho permeten, es podran fer esdeveniments i convencions.

En aquest sentit, des de PortAventura World s'informa que la divisió d'esdeveniments i convencions, si s'autoritzen a poder fer-los, ja siguin híbrids, en format reduït, entre altres, el recinte de la Costa Daurada, els acollirà. Aquests actes, però, sempre es faran amb l'autorització de les autoritats sanitàries. 


Comentaris