El PP de Salou denuncia abandonament de la via pública del municipi

Assenyalen que en plena temporada alta turística, hi ha voreres aixecades, carrers bruts, parterres descuidats i fonts que no funcionen

El Partit Popular de Salou ha criticat de manera dura la gestió de l'equip de Govern municipal pel que fa al manteniment de la via pública de la població. Mario García, el portaveu dels populars a l'Ajuntament de Salou considera que «és una vergonya l'estat d'abandó que pateix Salou. Els nostres carrers estan en mal estat, les voreres estan aixecades i els parterres estan totalment descuidats, sense que els responsables facin res per millorar aquesta situació». 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El portaveu popular  ha afegit que «els salouencs paguem impostos, entre d'altres coses, perquè la via pública de Salou es mantingui en condicions». Considera que fer un bon manteniment és una «qüestió de prioritats i saber gestionar correctament un pressupost de més de 40 milions d'euros». García posa de manifest que l'estat de neteja general dels carrers del municipi és «molt millorable» i que hi ha queixes constants dels veïns del municipi.

Imatge d'una paperera en mal estat.
Imatge d'una paperera en mal estat. | Cedida.

 

El PP alerta de la possible vaga dels treballadors de la neteja

A més, considera «possible» que hi hagi una vaga dels treballadors de la neteja del municipi —una mesura que els treballadors de l'empresa adjudicatària del servei de la neteja de Salou ja han anunciat—. Per García, que hi hagués una vaga de la neteja en plena temporada turística, tindria unes «repercussions negatives» pel municipi i en culpa el govern municipal, per «la passivitat de l'alcalde i tot el seu equip de govern».

Una vorera de Salou amb les voreres aixecades.
Una vorera de Salou amb les voreres aixecades. | Cedida.

 

El PP critica que hi ha fonts que no funcionen a Salou

Un altre dels punts que centra les queixes dels populars salouencs és «l'abandonament que pateixen les fonts». Consideren «lamentable que en plena temporada turística una font emblemàtica com la de l'inici del Passeig Jaume I no funcioni». Com critica García, «Granados hauria de recordar que Salou és un municipi turístic i que, en la imatge que traslladem als nostres visitants, hi té molt a veure amb el bon manteniment de la via pública». I conclou amb què «sembla ser que ell té altres prioritats».

S'ha millorat la pintura de les zones de vianants dels carrers de Carles Buïgas i Josep Carner.
S'ha millorat la pintura de les zones de vianants dels carrers de Carles Buïgas i Josep Carner. | Cedida.

 

L'Ajuntament explica que sí que es fan tasques de manteniment a la via pública

Per la seva banda, des de l'Ajuntament de Salou, neguen la major i expliquen que s'estan fent tasques de manteniment. Posen com a exemple les actuacions que s'han dut a terme a zones com el carrer de Carles Buïgas o el carrer el carrer de Josep Carner, on a principis d'estiu s'hi van dur a terme millores de senyalització, repintat i instal·lació dels elements decoratius que van sortir d'un procés participatiu.