Fran Morancho.

Morancho endega la maquinària del PSC per revalidar l'alcaldia de Mont-roig

Dues entrevistes públiques a Mont-roig i Miami han servit com a carta de presentació del candidat

L'alcalde de Mont-roig del Camp vol tornar a ser-ho a partir del 26 de maig. Després d'unes bones eleccions generals a la demarcació per a les sigles que representa, del PSC, Fran Morancho ha posat la darrera marxa per revalidar l'alcaldia que ostenta des de fa quatre anys després d'haver-la ocupat ja en el mandat 2007-2011.

El format que ha escollit Morancho per ser presentat públicament per aquestes eleccions és, si més no, original: s'ha sotmès a dues entrevistes periodístiques públiques: una, al nucli de Mont-roig del Camp; l'altra, al de Miami Platja. Les presentacions, dimarts a Miami i aquest dijous a Mont-roig, han estat un èxit d'assistència segons els socialistes de la localitat:

Els periodistes Lali Cambra, Jaume Garcia i Oriol Aymí han estat els encarregats d'entrevistar Fran Morancho davant dels seus veïns. Ara, a sis dies de la campanya electoral, tot s'encara a aquestes dues setmanes de petició intensiva de vot.

Morancho vol tornar a guanyar còmodament les eleccions municipals

L'alcalde socialista de Mont-roig del Camp va guanyar les eleccions el 2015 per un estret marge de vots a CiU: 868 per al PSC; 786 per als convergents i quatre regidors per a cada formació. Els socialistes venien d'un mandat anterior on, tot i guanyar amb sis regidors per sobre dels tres de la segona força, ERC, no van governar. Amb tot, Fran Morancho vol un tercer mandat a l'alcaldia i el PSC tot just acaba d'endegar la maquinària per aconseguir-ho.

També et pot interessar