Una comparsa del Carnaval de l'Hospitalet de l'Infant ballant sota el confeti.

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es preparen per a un intens cap de setmana de Carnaval

L'Ajuntament i la Comissió de Festes impulsen un seguit d'actes que comencen aquest divendres, 21 de febrer, amb les rues infantils

Tot a punt perquè Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebri la gran festa del Carnestoltes aquest cap de setmana. La regidoria de Festes i la Comissió de Festes han organitzat un seguit d'actes per a tots els públics que tindran lloc als dos nuclis i que comptaran amb la col·laboració de l'AMPA de l'Escola Mestral, dels Diables de l'Hospitalet de l'Infant, del grup de teatre Quo Vadis i de la Banda de música municipal Clau de Vent.

El divendres 21 arriba el Carnaval infantil a l'Hospitalet de l'Infant i el dissabte 22, la rua gran

La programació començarà a l'Hospitalet de l'Infant el divendres 21 de febrer amb el Carnaval infantil. Hi haurà batalla de confeti a la plaça Catalunya, cercavila pels carrers del poble i berenar amb actuació infantil al poliesportiu cobert. La celebració continuarà l'endemà, dissabte 22 de febrer, amb la rua posterior a l'arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la Casa de la Vila; el sopar popular al poliesportiu cobert, els balls amb l'orquestra Hawaii, l'entrega de premis i la Festa Jove carnavalera amb el dj Oscar Sánchez, també al poliesportiu cobert.

El dimecres 26 de febrer, per acomiadar la festa, tindrà lloc la tradicional incineració de la sardina, amb el velatori i la rua mortuòria prèvia de Sa Majestat Carnestoltes. L'acte estarà amenitzat pel grup de teatre local Quo Vadis, el Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant i la Banda de Música Municipal Clau de Vent.

Rua infantil i Festa de Carnaval Jove, aquest divendres al poble de Vandellòs

D'altra banda, a Vandellòs, la festa començarà abans, aquest mateix dijous 20 de febrer amb la rua infantil pels carrers del poble. El divendres 21 de febrer, a mitjanit, se celebrarà la Festa de Carnaval Jove, amb concurs de disfresses inclòs, al Pati el Taverna (el local dels joves).

El plat fort del Carnaval de Vandellòs se servirà, però, el dissabte 22 de febrer, amb l'arribada del rei Carnestoltes i la rua; el sopar amb concurs de disfresses i el ball al pavelló esportiu, a càrrec del grup Gara Band Music. La festa finalitzarà el diumenge 23 de febrer amb l'enterrament de la sardina a la Plaça Drs. Gil Vernet, on hi haurà una xocolatada popular. Tots els actes estan organitzats pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), l'Associació de Joves del poble i l'AMPA Vall de Llorers de l'Escola Valdelors, amb el patrocini de l'Ajuntament.

La programació completa es pot consultar en aquest enllaç.


Comentaris