GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els hotelers de la Costa Daurada esperen «una ocupació alta» per Setmana Santa

La mitjana de reserves indica un 84% d'ocupació | El turisme esportiu despunta com a gran atractiu del territori
La Costa Daurada preveu superar el 80% d'ocupació durant aquesta Setmana Santa | ACN

Els hotelers de la Costa Daurada fan previsions optimistes davant la campanya turística de Setmana Santa que està a punt de començar, i auguren «una temporada alta» en els establiments dels tres nuclis principals del territori: Salou, Cambrils i Vila-seca. A més de les condicions meteorològiques i l'oferta de sol i platja que regna a la zona, enguany destaquen la consolidació i la gran oferta de turisme esportiu com a gran element diferenciador de la campanya de Pasqua.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El president de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme (FEHT) de la demarcació, Eduard Farriol, també reivindica l'aposta del turisme esportiu com a gran atractiu per a la Costa Daurada. «Per tercer any consecutiu, milers de persones ens visiten per gaudir de l'esport a les nostres poblacions», ha valorat, en defensa d'una especialitat turística que considera «plenament consolidada».

 

El president de la FEHT, satisfet: «Podem garantir una ocupació al voltant del 85%»

PortAventura és el gran símbol del turisme de la Costa Daurada des dels anys '90 | PortAventura

La coincidència de diversos tornejos de futbol, bàsquet, futbol sala i una competició de balls de saló implicarà la presència de prop de 20.000 esportistes nacionals i internacionals en aquestes poblacions per Setmana Santa. La suma dels dos arguments turístics, a més de l'obertura de la nova temporada de PortAventura, fan presagiar uns bons números. «Podem garantir una ocupació hotelera al voltant del 85%», ha asseverat el president de la FEHT.

 

La Federació ha confirmat que el 70% dels hotels de Salou, Cambrils, Vila-seca i la Pineda obriran per Setmana Santa, fet que genera una oferta de més de 35.000 places. La mitjana de reserves actual és del 84%, que podria incrementar-se en els pròxims dies per sobre del 90%, segons pronostiquen. Quant a l'oferta de càmpings i apartaments turístics, les previsions es mouen al voltant un marge de xifres similar.

 

També et pot interessar