Imatge del pessebre vivent de Mont-roig del Camp.

El programa dels Dies de Nadal 2019-2020 a Mont-roig del Camp i Miami Platja

Des del 29 de novembre, Mont-roig del Camp s'endinsa en les festes nadalenques amb un ampli ventall d'activitats per a totes les edats

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha preparat un ampli programa d'actes dins dels Dies de Nadal 2019-2020. La celebració comença amb la tradicional encesa de l'arbre i la il·luminació nadalenca, aquest divendres a Mont-roig i dissabte, 30, a Miami Platja. Aquest tret d'inici donarà pas a tot un mes carregat d’activitats per a totes les edats, entre les quals destaquen els parcs infantils de Nadal, els concerts i recitals, les curses esportives, els espectacles infantils o l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

Divendres 29 de novembre

Acte d'encesa de l'arbre a Mont-roig

19 hores, plaça Mossèn Gaietà Ivern. Inaugura el Nadal a Montroig. Durant l’acte hi haurà l’actuació dels infants de l’Escola de Música Baptista Nogués i la Coral Sant Miquel de Mont-roig. Al finalitzar l’acte hi haurà xocolata calenta per a tothom. Col·labora: Coral Sant Miquel de Mont-roig i Escola de Música Baptista Nogués.

Dissabte 30 de novembre

Mercat de Nadal de Miami Platja

De 10 a 22 hores, plaça de Tarragona. Diverses parades d’artesans i comerços locals oferiran tot tipus de productes nadalencs. De 17 a 19 hores, hi haurà un taller de pintar cares per als més petits. Col·labora: Associació FEM Miami.

Acte d’encesa de l’arbre a Miami Platja

19 hores, plaça de Tarragona. Durant l’acte hi haurà l’actuació del Club de Rítmica de Miami Platja i de la cantant Maria Jacobs. Al finalitzar l’acte hi haurà xocolata calenta per a tothom. Col·labora: Club de Rítmica de Miami Platja

Dimecres 4 de desembre

18 hores, Biblioteca Joan Miró Mont-roig. Taller de Nadal. Jocs infantils relacionats amb la temàtica nadalenca.

Dijous 5 de Desembre

19 hores, Biblioteca Joan Miró Mont-roig. Presentació del llibre 'Marxa nòrdica: manual pràctic', de Cristina Borràs.

Divendres i diumenge 6 i 8 de desembre

17 hores, Casa de Cultura de Mont-roig. Bingo solidari a favor de la Marató de TV3. Organitza: Unió de Dones de Mont-roig.

Dilluns 9 de desembre

18 hores, Biblioteca Miramar Miami Platja. Taller de Nadal amb jocs infantils relacionats amb la temàtica nadalenca.

Dimecres 11 de desembre

18 hores, Biblioteca Joan Miró Mont-roig. Espectacle de titelles 'Una finestra oberta al Nadal', a càrrec de L’invisible Titelles.

Espectacle de Nadal als carrers de Mont-roig del Camp.
Espectacle nadalenc i animació pels carrers de Mont-roig del Camp. | Ajuntament de Mont-roig del Camp

Dijous 12 de desembre

16 hores, Casal Jove K2 de Miami Platja. Taller de decoració nadalenca DecoNadal.

19 hores, Biblioteca Miramar Miami Platja. Recital de Poesia de Nadal.

Dissabte 14 de desembre

10 hores, Poliesportiu de Miami Platja. Bicicletada popular solidària amb la Marató de TV3. Recorregut circular pels carrers del municipi apte per tota la família.

Mercat de Nadal de Mont-roig

D’11 a 20 hores, al pàrquing Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig. Diverses parades d’artesans i comerços locals oferiran tot tipus de productes nadalencs.

A les 18 h hi haurà una actuació itinerant pel mercat del Follet Màgic del Nadal.

Organitza: Associació El Portal

16 hores, al Casal Jove K1 de Mont-roig. Realitza la teva pròpia decoració nadalenca amb els materials més curiosos i diferents.

16.30 hores, Centre Polivalent de Miami Platja. Donació de Sang i cinema a favor de la Marató de TV3. A partir de les 17 hores, projecció de la pel·lícula Aladín. Organitza: Associació El Jardín de Violeta

Diumenge 15 de desembre

10 hores, Poliesportiu de Miami Platja. Festa per la Marató de TV3. Caminada solidària, mercat, fideuada popular, zumba, actuacions en directe a càrrec de les entitats locals, tarda infantil, inflables, bingo popular i molt més. Organitza: Associació El Jardín de Violeta.

18 hores, Casa de Cultura de Mont-roig. Recital de tardor a favor de la Marató de TV3. Organitza: Amics de la poesia.

Dimarts 17 de desembre

16 hores, Casal Jove K2 de Miami Platja. Taller de rebosteria de Nadal.

Dimecres 18 de desembre

16 hores, Casal Jove K1 de Mont-roig. Taller de rebosteria de Nadal.

18 hores, Biblioteca Miramar Miami Platja. Espectacle de titelles 'Una finestra oberta al Nadal', a càrrec de l’Invisible Titelles.

Dijous 19 de desembre

18 hores Biblioteca Joan Miró Mont-roig. Recital infantil de nadales.

Dissabte 21 de desembre

18.30 hores, Pavelló de Miami Platja. Festival de Nadal del Club Rítmica Miami Platja.

19 hores, Centre Cultural Església Vella de Mont-roig. Pastorets musicals. Dels més grans als més petits. Organitza: Coral Sant Miquel amb la col·laboració de la quitxalla del poble.

PREU: 3€. Aforament limitat a 100 persones.

Concert de Nadales

19 hores, Teatre Centre Polivalent de Miami Platja. Cantada de nadales a càrrec del Coro Rociero Arena del Camino.

Diumenge 22 de desembre

18 hores, Poliesportiu de Mont-roig. XII Festival de patinatge artístic en benefici per la Marató de TV3. Organitza: Agrupació de patinatge Mont-roig.

Pastorets musicals. Dels més grans als més petits

19 hores, Centre Cultural Església Vella de Mont-roig. Organitza: Coral Sant Miquel amb la col·laboració de la quitxalla del poble.

PREU: 3€. Aforament limitat a 100 persones.

Dilluns 23 de desembre

17 hores, Centre Cultural de l’Església Vella de Mont-roig. Espectacle de titelles a càrrec de la companyia L’invisible Titelles. Organitza: AMPA Escola Mare de Déu de la Roca

Dimarts 24 de desembre

Pare Noel

18 hores, plaça de Joan Miró de Mont-roig. Col·labora: Grup de Colònies i Esplai Els Brivalls.

18 hores, avinguda de Barcelona (av. los Ángeles) de Miami Platja. Animació itinerant amb el Pare i la Mare Noel fins arribar a la plaça de Tarragona.

23 hores Missa del Gall a l'Església Sant Miquel Arcàngel de Mont-roig.

Dimecres 25 de desembre

12 hores Missa de Nadal a l'Església Sant Miquel Arcàngel de Mont-roig.

13 hores, Església Santa Maria Magdalena de Miami Platja. Missa de Nadal i cantada de nadales a càrrec del Coro Rociero Arena del Camino.

Dijous 26 de desembre

Cursa del Pavo

10 hores Cursa del Pavo de la Penya Ciclista de Mont-roig.

12 hores Missa de Sant Esteve a l'Església Sant Miquel Arcàngel de Mont-roig

18 hores, Rentadors de Mont-roig. Pessebre vivent i Tió Popular. Durant la tarda els nens i nenes també podran fer cagar el tió. Organitza: Alumnes de 6è de primària de l’Escola Mare de Déu de la Roca.

Parc de Nadal a Mont-roig del Camp.
Els parcs de Nadal de Mont-roig i de Miami tindran lloc el cap de setmana del 27 i 28 de desembre. | Ajuntament de Mont-roig del Camp

Divendres i dissabte 27 i 28 de desembre

Parc de Nadal

De 17 a 20 hores, Poliesportiu municipal de Mont-roig. Servei de bar a càrrec dels Armats de Mont-roig. Col·labora: Grup de Colònies i Esplai Els Brivalls.

De 17 a 20 hores, Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja. El dia 27 durant la tarda els nens i nenes també podran fer cagar el tió. Hi haurà servei de bar.

Diumenge 29 de desembre

10 hores, Poliesportiu municipal de Mont-roig. Cursa dels Nassos. Recorregut per circuit mixt de 5 km aproximadament. Organitza: Club Esportiu l’Areny.

18 hores, plaça de Mossèn Gaietà Ivern. Espectacle 'Sueño de hilos' de la Cia. Saga. Explica la història d’una titella humana que agafa vida a través dels fils. Basat en un treball de cos i moviment, les xanques i el teatre físic s’integren com a llenguatge escènic dins de l’espectacle.

De 18 a les 21 hores, parc de les Oliveres de Miami Platja. Pessebre Vivent. Durant la tarda hi haurà els Emissaris de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient que recolliran les cartes.

Pessebre Vivent a Mont-roig del Camp.
Els pessebres vivents es representaran els dies 26 i 29 de desembre i l'1 de gener. | Ajuntament de Mont-roig del Camp

Dilluns 30 de desembre

17.30 hores. Casa de Cultura Església Vella de Mont-roig. 'El Trencanous'. Conte teatralitzat a càrrec de la Companyia Sàndal Produccions. Una joguina que la Marie Stahlbaum rep la nit de Nadal, el Trencanous, que ben aviat cobrarà vida. Apte per a tots els públics, especialment infants entre els 0 i els 7 anys.

19 hores, Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja. 'El Trencanous', de la Companyia Sàndal Produccions.

Dimarts 31 de desembre

18 hores, plaça de Mossèn Gaietà Ivern de Mont-roig. Tradicional rebuda de l'Home dels Nassos. A càrrec de la companyia L’Invisible titelles. Cercavila des de la Plaça de Mossèn Gaietà Ivern fins arribar a la Casa de Cultura, on aquest personatge farà el seu discurs des del balcó. En cas de pluja, l’espectacle es farà a l'Església Vella.

Revetlles de Cap d'Any

00.15 hores, Teatre Centre Polivalent de Miami Platja. Trío Platino Music i servei de bar.

00.30 hores Poliesportiu municipal de Mont-roig. MÁS & MÁS SHOW ¡Menéalo! On tour amb el DJ Nacho Lascasas. Servei de bar a càrrec dels Kintus/es.

Dimecres 1 de gener

12 hores, Església Sant Miquel Arcàngel de Mont-roig. Missa d'any nou.

Primer bany de l'any

12 hores, pèrgola de la Platja Cristall (Miami Platja). Vine disfressat. Et podràs escalfar amb la sopa típica holandesa i vermut. Hi haurà premi a la millor disfressa!

Primer bany de l'any 2019 a Miami Platja.
El primer bany de l'any se celebra l'1 de gener a la platja de Cristall de Miami Platja. | Ajuntament de Mont-roig del Camp

13 hores, Església Santa Maria Magdalena de Miami Platja. Missa d'any nou.

18 hores, Rentadors de Mont-roig. Pessebre vivent. Durant la tarda hi haurà els Emissaris de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient que recolliran les cartes. Organitza: Alumnes de 6è de primària de l’Escola Mare de Déu de la Roca.

Dijous 2 de gener

17.30 hores, Centre Polivalent de Miami Platja. Taller de cuina per a petits xefs. Activitat adreçada a infants de 3, 4 i 5 anys acompanyats d’un adult. Places limitades. Inscripcions fins al 27 de desembre a: festes@mont-roig.cat

Divendres 3 de gener

17.30 hores, Casa de Cultura. Taller de cuina per a petits xefs. Activitat adreçada a infants de 3, 4 i 5 anys acompanyats d’un adult. Places limitades. Inscripcions fins al 27 de desembre a festes@mont-roig.cat.

Dissabte 4 de gener

18 hores, Centre Cultural Església Vella de Mont-roig. 'Explica'm un Nadal'. Espectacle de contes de petit format que té com a fil conductor el Nadal. Explicarem 'El Conte del Tió' o 'La venedora de llumins' i el conte de 'L’arbre de Nadal'. Això sí, cantant unes nadales a ritme de guitarra. A càrrec de la Cia. Jomeloguisjomelo.

18 hores, parc de les Oliveres de Miami Platja. Espectacle 'Sueño de hilos', a càrrec de la Cia Saga. 

19 hores Centre Cultural Església Vella de Mont-roig. Lliurament de premis del Concurs de Pessebres 2019.

Reis Mags a Mont-roig del Camp.
La rebuda dels Reis Mags d'Orient i els seus emissaris. | Ajuntament de Mont-roig del Camp

Diumenge 5 de gener

Cavalcada dels Reis Mags d'Orient

18 hores, avinguda de Catalunya de Mont-roig. Rebuda als Reis amb l’actuació de la batucada Taboo i l’estrella que guiarà als Reis Mags. De 10 a 15 hores, els Emissaris del Reis Mags rebran els encàrrecs especials al poliesportiu municipal.

18 hores, Església de Santa Maria Magdalena de Miami Platja. Actuació de la batucada Reusamba i l’estrella que guiarà als Reis Mags. Recorregut: av. del Mar, av. de Barcelona, av. de Cadis, c. Sòria fins arribar al Centre Polivalent. De 10 a 13 hores, els emissaris dels Reis rebran els darrers encàrrecs al Teatre Centre Polivalent de Miami Platja.

 

Dilluns 6 de gener

12 hores, Església Sant Miquel Arcàngel de Mont-roig. Missa de Reis.

13 hores, Església de Santa Maria Magdalena de Miami Platja. Missa de Reis.


Comentaris