El programa de les festes de Nadal i Reis 2019-2020 a Vila-seca

El Pessebre de Sorra de la Pineda, la Festa del Ti贸, els Pastorets, l'Home dels Nassos o la cavalcada dels Reis Mags tornen a portar l'esperit nadalenc als carrers de Vila-seca

Ja són aquí les festes de Nadal a Vila-seca. L'encesa dels nous llums aquest dijous, 5 de desembre, donarà el tret d'inici a una extensa programació d'activitats on la música, els actes de carrers i la canalla seran els grans protagonistes. La tradició nadalenca comença a Vila-seca amb diversos concerts solidaris i es viu amb activitats com el ja clàssic Pessebre de Sorra de la Pineda, les representacions dels Pastorets, els parcs infantil i jove o l'emocionant Nit de Reis.

Dissabte 14 de desembre

12.00 hores, Pinar de Perruquet. Cantada de nadales a càrrec de la Coral Nova Unió de Vila-seca.

18.00 hores, Auditori Josep Carreras. Concert de la Marató de TV3, a càrrec de l’AMPA del Conservatori de Música de Vila-seca amb la participació de diferents artistes. Entrada solidària: 5€.

Dijous 19 de desembre

19.00 hores, Ludoteca Tot Joc. 'Una mà de contes sobre el Nadal'. Activitat per a infants de 2 a 3 anys on coneixeran històries sobre el tió, el ninot de neu, el caganer... 

19.00 hores, Auditori Josep Carreras. Concert solidari 'Cap nen sense joguina', a càrrec dels cors Vivaldi, Mozart, Contraveus i Conjunt de Vent Franz Danzi. Una hora abans del concert s’habilitarà el vestíbul de l’Auditori per a recollir joguines. Entrada lliure amb aforament limitat.

Cantada de nadales dels infants de Vila-seca a la plaça de l'Església.
Cantada de nadales dels infants de Vila-seca a la plaça de l'Església. | Ajuntament de Vila-seca

Divendres 20 de desembre

Felicitació de Nadal i Tradicional Brou

19.00 h Plaça de l’Església

Actuació del Cor Petits Cantors i l’aula de cant del Conservatori de Música de Vila-seca. Direcció: Montse Blay

El Torró més llarg de Catalunya de 2.020 centímetres. Confeccionat per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca

Dissabte 21 de desembre

12.00 hores, Pinar de Perruquet. Cantada de nadales a càrrec dels Cantaires de la Pineda.

19.00 hores, Societat 'El Centru'. El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, a càrrec del Grup de Teatre La Tramoia i la participació musical d’alumnes del Conservatori de Música. Preu entrada: 5€. Amb la col·laboració dels Amics del Teatre de Vila-seca.  

Dimarts 24 de desembre

18.00 hores, plaça de l’Església. Festa del Tió, a càrrec de l’Esplai l’Esclop de Vila-seca.

Dimecres 25 de desembre

Pastorets

19.00 hores, Societat 'El Centru'. Preu entrada: 5€ - Aforament limitat. Venda anticipada: elspastoretsdevilaseca@gmail.com o 977391967.

Dijous 26 de desembre

10.00 hores, Castell de Vila-seca. Recollida de cartes pels patges de SSMM els Reis Mags d’Orient.

19.30 hores, Auditori Josep Carreras. Concert de Sant Esteve. A càrrec de la Coral Nova Unió de Vila-seca (David Molina, director) i de l’Orquestra Händel del Conservatori Municipal de Música (Rafael Fabregat, director). Entrada gratuïta amb invitació. Les invitacions es podran recollir al Conservatori Municipal de Música, al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) i al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca.

Del divendres 27 al dilluns 30 de desembre

Parc Infantil de Nadal

De 17.00 h a 20.00 hores, Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca. Activitats i jocs per a tota la mainada. Entrada solidària (Cal portar aliments de llarga durada pel Banc d’Aliments).

Parc infantil de Nadal al Palau d'Esports de Vila-seca.
El Parc infantil de Nadal tornarà a omplir el Palau d'Esports de Vila-seca. | Ajuntament de Vila-seca

Del divendres 27 al diumenge 29 de desembre

Parc Jove de Nadal

De les 10.00h a les 13.00 hores i de les 20.00 a les 23.00 hores, Espai d’Activitats Juvenils Casa dels Obrers. Tallers, xerrades, jocs en xarxa, festa, expressió artística, campionats esportius, per a tots els joves a partir de 12 anys. Entrada solidària (Cal portar aliments de llarga durada pel Banc d’Aliments).

Dissabte 28 de desembre

Pastorets

17.00 hores, Societat 'El Centru'. Preu entrada: 5 € - Aforament limitat. Venda anticipada: elspastoretsdevilaseca@gmail.com o 977391967.

Diumenge 29 de desembre

Pastorets

11.00 hores, Societat 'El Centru'. Preu entrada: 5 € - Aforament limitat. Venda anticipada: elspastoretsdevilaseca@gmail.com o 977391967.

19.00 hores, Auditori Josep Carreras. Concert 'Un conte de Nadal', a càrrec de la Jove Orquestra Intercomarcal. Direcció: Marcel Ortega. Entrada lliure amb aforament limitat.

Dimarts 31 de desembre

Tradicional Bany de Sant Silvestre

12.00 hores, Platja de la Pineda. Organitza l’Associació de Veïns de la Pineda.

L’Home dels Nassos

17.45 hores, plaça de l’Església. Concentració amb els Gegants i Grallers de Vila-seca per anar a l’Estació

18.17 hores, Estació del tren. Arribada de l’Home dels Nassos.

Cercavila: C. de Josep Anselm Clavé, c. del Requet de Fèlix, c. del Comte de Sicart, pl. de Voltes, c. Major i pl. de l’Església.

Discurs des del balcó de la Casa Consistorial. Amb la participació dels Gegants i Grallers de Vila-seca, l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina i els Amics del Cavall de Vila-seca.

Encesa de les llums de Nadal al parc del Pinar de Perruquet de la Pineda.
Encesa de les llums de Nadal al parc del Pinar de Perruquet de la Pineda. | Ajuntament de Vila-seca

Dimecres 1 de gener

Festa de Cap d’Any

01.00 hores, Pavelló Municipal d’Esports. Amb la música de tots els temps. Entrada gratuïta amb invitació - Aforament limitat. Les invitacions es podran recollir al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) i al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca (dues invitacions per persona).

Dijous 2 de gener

11.30 hores, Pinar de Perruquet. Tallers infantils 'Decoració per l’arbre de Nadal'.

Divendres 3 de gener

11.30 hores, Pinar de Perruquet. Tallers infantils 'Fem postals de felicitació del Nadal'.

Dissabte 4 de gener

11.30 hores, Pinar de Perruquet. Tallers infantils 'Xapes nadalenques'.

19.00 hores, Auditori Josep Carreras. 'Màgia per Nadal'. Espectacle de màgia musical i visual amb grans il·lusions presentat pel Mag Albert, apte per a tots els públics. Entrada gratuïta amb invitació - Aforament limitat. Les invitacions es podran recollir al Conservatori Municipal de Música, al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) i al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca.

El mapping sobre la façana del Castell de Vila-seca amb l'arribada dels Reis Mags d'Orient.
El mapping sobre la façana del Castell de Vila-seca amb l'arribada dels Reis Mags d'Orient. | Ajuntament de Vila-seca

Diumenge 5 de gener

Arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient

- Cavalcada a Vila-seca

17.00 hores. Arribada dels Missatgers Reials i cercavila pels carrers de la vila fins al Castell de Vila-seca. Adoració del Nen Jesús, recepció per part de les autoritats i salutació des del balcó.

- Cavalcada a la Pineda

19.00 hores, passeig de Pau Casals i els carrers d’Alfredo Kraus i d’Amadeu Vives fins al Pavelló Municipal d’Esports de la Pineda. Lliurament de regals.

- Cavalcada a la Plana

20.00 hores, pels carrers del barri fins al Centre Cívic i Cultural de la Plana. Lliurament de regals.


Comentaris