Ana López, PSC Cambrils

El PSC, preocupat pel «supremacisme que pot fer ressentir Cambrils» en quedar fora del govern

Els socialistes passen a l'oposició després de quatre anys de pacte amb ERC i PDECat

El PSC ha quedat fora del govern de Cambrils després del pacte dels seus dos socis en el mandat anterior, ERC i Junts per Cambrils, amb el Nou Moviment Ciutadà d'Oliver Klein. L'acord, que ha arribat només 48 hores després de la celebració de les eleccions municipals, ha sorprès els socialistes, que el consideren «perfectament democràtic» però que els deixa «preocupats pel futur de Cambrils amb un acord d'aquesta naturalesa, en què ja s'ha dit que posarà el país per davant del municipi».

«Estem davant d'un acord que no és programàtic, que no té en ment el benefici col·lectiu de la ciutadania i que donarà estabilitat al govern però restarà possibilitat de marcar el rumb que necessita Cambrils», han dit els socialistes en un comunicat.

Els socialistes, preocupats per possibles «episodis de supremacisme»

El PSC d'Ana López s'ha mostrat, doncs, «preocupat» en un comunicat  perquè «la nostra ciutat turística, posi per davant les banderes per damunt de la neutralitat institucional la qual en aquest mandat ens hem encarregat de mantenir, no sense dificultats». «Episodis de supremacisme poden fer que Cambrils se'n ressenteixi», diuen des del PSC.

Els socialistes també es mostren dolguts per les formes, que lamenten «molt». «Aquestes darreres 24 hores no ens hem amagat, hem estat parlant amb altres partits amb representació després de les eleccions per poder formar una alternativa sòlida i ho hem fet amb llum i taquígrafs», diuen des del PSC, una manera d'actuar que retreuen als integrants del nou pacte no haver tingut. «Sembla que han perdut les formes, uns per conservar la cadira i d'altres per aconseguir després de 12 anys poder seure-hi», han etzibat, en clara referència als tres socis.

Els socialistes cambrilencs acaben el seu comunicat desitjant sort al nou equip de govern i deixen clar que treballaran amb intensitat des de la bancada opositora. «Tenim per davant molta feina i que ningú dubti que estarem a l’administració local per fer valdre els interessos de la ciutadania», rematen.

També et pot interessar


Comentaris