Salou Challenge 2018

Tot a punt per a la prova triatlètica Challenge Salou 2019

Paral·lelament tindrà lloc el 'The Festival', una oferta d'activitats familiars relacionades amb aquest esport

Aquest diumenge, 7 d'abril, Salou acollirà la  cinquena edició del Challenge Salou, una de les cites internacionals de triatló més destacades de la Costa Daurada. A partir de les vuit del matí, un total de 1.050 participants recorreran el municipi del Tarragonès nedant, pedalant i corrent.

D'aquesta manera, homes i dones competiran en les modalitats Half i Half Relay, d'1,9 km de natació en aigües obertes, 90 km en bicicleta i 21,1 km corrent; i la modalitat Short, composta d'1,9 km de natació en aigües obertes, 60 km en bicicleta i 11 km corrent.

El Challenge Salous'iniciarà a les vuit del matí, i preveu l'arribada dels primers competidors abans de les dotze del migdia a la meta situada a la plaça de les Comunitats Autònomes; que serà l'epicentre del triatló durant tot el cap de setmana.

Tot plegat una prova esportiva que repartirà 25.000 euros en premis, i que forma part del conjunt de proves classificatòries per al Mundial que tindrà lloc a la ciutat eslovaca de Samorin, el pròxim 2 de juny.

Challenge Salou 2019
Tot a punt per a la prova triatlètica Challenge Salou 2019 | cedida

Esport en família

Més enllà de l'esport d'elit que representa el triatló de mitja distància del Challenge Salou, l'organització ha previst un conjunt d'activitats en família que giraran al voltant d'aquesta disciplina: El 'The Festival'.

The Festival comptarà amb una exposició d'accés lliure al Resort La Siesta de Salou; divendres a la tarda, el 'Meet & Greet' aproparà els millors atletes de la prova als assistents; mentre que dissabte, tindrà lloc la prova de natació 'Open Water', la cursa familiar de 4 km 'Breakfast Run' i la 'Junior Challenge', una cursa a peu per als més petits de la casa; per acabar, tindrà lloc la 'Pasta Party i la 'Challenge Women'.

Salou Challenge 2018
Tot a punt per a la prova triatlètica Challenge Salou 2019 | cedida

Et pot interessar