ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

La Rambla de l'Art de Cambrils organitza un cicle de pel·lícules oblidades

Els films es projectaran el 16, 23 i 30 d'agost a les instal·lacions que ocupen l'emblemàtic Cinema Rambla,
El cinema Rambla d'Art organitza un cicle de pel·lícules oblidades | Tarragondigital.com

 

Ens agrada el cinema i ens agrada l’estiu. És per això que la Rambla de l'Art de Cambrils organitza un cicle de pel·lícules oblidades que fan gran el cinema. La proposta, que tindrà lloc el 16, 23 i 30 d'agost, vol deixar d'un costat els films actuals per tal de fer-nos mirar enrere i recuperar algunes de les primeres pel·lícules més destacades dels grans directors. 

 

Així doncs, la Rambla de l'Art obre les seves portes a la cultura, de la mà de pel·lícules que ens ajudaran a saber on som i a entendre l'evolució i la història del cinema. Fins ara, són pocs els realitzadors que són recordats per la seva primera pel·lícula, ja que no acostumen a durar en la memòria dels espectadors. Per aquest motiu, s'ha dissenyat una iniciativa cinematogràfica en la qual es projectaran tres films oblidats.

 

Per un costat, es podran veure les dues òperes primes, la de Woody Allen i dels germans Coen, i per l'altre, una gran obra de Coppola. Les tres són pel·lícules perfectes per veure una nit d'agost. A més, després de cada sessió, es durà a terme una estona de tertúlia, amb les dues primeres pel·lícules, i es finalitzarà el cicle amb un Sopar de Cine. 

 

Les pel·lícules que es projectaran a la Rambla de l'Art

El pròxim dijous, 16 d'agost, es projectarà 'Toma el dinero y corre', una pel·lícula dirigida per Woody Allen. És una paròdia documental que mostra i descriu la vida d'un noi delinqüent, incompetent i sapastre, que viu en cadena situacions molt còmiques i estranyes que mai ningú hagi pogut imaginar. La protagonitzen el mateix Woody Allen i Janet Margolin. 

 

El següent dijous, 23 d'agost, a les 22.00 hores, tindrà lloc la presentació de 'Sangre fácil' a les sales de la Ramblar de l'Art. La pel·lícula comença quan Marty, un espòs gelós, sospita que la seva dona Abby té una relació. Així doncs, contracta un detectiu privat que li portarà diverses proves. El marit furiós voldrà acabar amb la seva esposa i amb l'amant, però s'acabarà complicant fins al punt que qui controla la història és qui menys s'espera. Joel Coen es va encarregar de dirigir el film, mentre que Ethan Coen va escriure el guió. 

 

El dijous, 30 d'agost, es posarà fi al primer cicle de pel·lícules oblidades. 'Corazonada' serà l'últim film que es projectarà, a partir de les 20.15 hores a la Rambla de l'Art. Un cop finalitzi la pel·lícula, a les 22.00 hores, es farà el Sopar de Cinema al restaurant L'Espurna. El film tracta la història d'una parella, Frederic i Teri, que trenquen la seva relació quan estaven celebrant el seu cinquè aniversari. La dona acusa Frederic de ser un avorrit i poc sensible. Els dos passaran una nit amb altres persones i Teri pujarà a un avió per anar de vacances a Bora Borat. En canvi, la seva parella voldrà tornar amb ella.