La platja de la Pineda buida de banyistes.

Al Camp Residu Zero fa una crida per recollir residus i microplàstics a la platja de la Pineda

A la platja hi ha boletes de polietilè

Aquest pròxim diumenge, dia 16 d'agost, se celebrarà una jornada de recollida de residus, que organitza l'entitat Al Camp Residu Zero. L'espai triat ha estat la platja de la Pinedaon recentment la tortuga Mascletà va pondre ous, una platja plena de residus i microplàstics que arriben del mar, i que compta amb la particularitat que també s'hi troben, des de fa anys, petites boletes de polietilè.

Els participants hauran de portar de casa mascareta, guants i bosses, millor si són reutilitzables, una ampolla d'aigua i, en cas que es tingui, un sedàs, per poder recollir les boletes de plàstic que hi ha repartides per la sorra. L'organització repartirà bosses i guants per a qui no en tingui.

Les persones que vulguin participar hauran d'enviar un correu a Al Camp Residu Zero. Es tracta d'una associació mediambiental que, entre altres actuacions, fa neteges de residus al medi urbà i natural del Camp per mantenir nets els espais i per promoure un estil de vida sostenible i respectuós amb el planeta.  


Comentaris