Rècord d'inscrits i arribats a la cursa Crema Torrons de Miami Platja

La cursa, organitzada per l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, va acollir més de 500 participants i un 47% més d'arribats que l'any anterior
La cursa solidària Crema Torrons de Miami platja en imatges | Àngel Ullate
 

Aquest passat diumenge, 12 de gener, Miami Platja ha acollit la cinquena edició de la cursa solidària Crema Torrons organitzada per l'Ajuntament de Mont-roig del Camp. Aquest esdeveniment ha rebut un rècord d'inscrits i arribats i, per primera vegada, s'ha realitzat conjuntament amb La Sansi i Runner's Balaguer, concretament, ha acollit un total de més de 500 inscrits i inscrites, i un 47% més d'arribats que l'edició anterior.

 

Guanyadors i guanyadores de la cursa Crema Torrons de Miami Platja

En la cursa s'incloïen dues proves, una de 5 quilòmetres i l'altra de 10 quilòmetres, a més, també hi va haver lloc per als petits perquè també es van celebrar tres curses per a menors. En la distància curta, la de 5 quilòmetres, la victòria en categoria masculina, ha estat per l'atleta local Pol Vilà, que ha parat el cronòmetre en 16 minuts 57 segons, sent acompanyat en el podi per Gerard Tarragó 17 minuts 11 segons i el marroquí Aissa Ouchbad, segon i tercer, respectivament.

 

En noies, Patrícia Amador, ha signat un triomf amb 20 minuts 18 segons, segona Núria Ramos, i tercera Elena Guijo. Pel que fa a la prova de 10 quilòmetres, triplet marroquí, el guanyador ha estat amb rècord Yassine Ouhdadi, amb 31 minuts 56 segons, segon ha finalitzat Ali Fathi amb 31 minuts 56 segons, i tercer Azziz El Jihaoui amb 32 minuts 28 segons. En categoria femenina, victòria d'Eva Sànchez amb 38 minuts 47 segons per davant de l'anglesa Katherine Chaplin amb 39 minuts 15 segons. Podeu consultar els resultats de les classificacions de les curses en aquest enllaç

 

Esport i solidaritat van de la mà

Amb l'excusa del Nadal i dels excessos de menjar, ja fa cinc anys que l'Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza una cursa per recaptar fons per a una causa solidària. Aquest any, els diners que s'han recaptat s'han destinat a l'Associació Muévete por los que no pueden, que lluita per donar a conèixer les malalties rares i minoritàries. Podeu consultar la galeria de fotografies de la cursa Crema Torrons de Miami Platja en aquest enllaç.