Reobre la cafeteria del Casal de la Gent Gran de Cambrils després de cinc mesos

L'Ajuntament hi ha invertit uns 56.000 euros en la renovació i ampliació de la cuina
L’Ajuntament de Cambrils ha invertit gairebé 56.000 euros en l’ampliació i reforma de la cuina. | Ajuntament de Cambrils

El servei de cafeteria i menjador del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils ha reobert aquest dimarts, 15 d'octubre, després de cinc mesos en obres. La cafeteria va haver de tancar el passat maig per realitzar les obres de remodelació de la cuina. D'altra banda, després de la jubilació de l’anterior adjudicatari, l'Ajuntament ha adjudicat la gestió del servei a l'empresa Los Urales 2012 S.L.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Les obres de remodelació de la cuina, amb un pressupost de gairebé 56.000 euros, han consistit en una ampliació, renovació de l’equipament i redistribució dels espais. Així, la cuina quedarà distribuïda en una zona calenta, una zona freda, una zona de rentat i una zona de recepció de mercaderia. Per això, s’han hagut d’enderrocar parets interiors existents i separar les diferents zones amb nous envans. A més, també s’ha canviat de lloc la zona de bar, com a conseqüència de la nova distribució interior i una millora de la funcionalitat.

La cuina s’ha equipat amb un moble de sis fogons amb forn, campana extractora ampliada amb el seu corresponent conducte vertical d’extracció de fums, mobles de treball d’acer inoxidable, mobles d’acer inoxidable amb piques, aixetes i prestatge inferior, rentamans de peu, i conjunt de tren de rentat amb rentavaixelles, entre altres.

A partir d'aquesta setmana, el bar ofereix un menú diari de 6,90 euros, un menú de cap de setmana i festius de 9,90 euros, i carta. L’horari d’obertura del centre, d'acord amb les condicions de l'adjudicació, és de dilluns a diumenges de 9 a 20 hores. A partir del primer dissabte de novembre, l’establiment tornarà a organitzar balls amb música en directe.

"🔴 Cambrils aprova una moció a favor del diàleg sense rebutjar la sentència del Procés" "❗⛱ TURISME: Les reserves de l'Imserso, en risc pels aldarulls a Catalunya"